Poema entre els llavis

Un relat de: AtzaVaRa

Ressegueix-me en l'espai
només un moment,
i així podrem ser
dos punts infinits;

tu, el piano,
jo, la veu,
que descriu,
que et descriu,
que m'explica.

Demà,
el sol sortirà
amb un poema
entre els llavis,
o això és el que
vull pensar...
i m'acluco,

i m'adormo al
teu costat.

Comentaris

  • hola noia![Ofensiu]
    Àfrika Winslet | 12-01-2006 | Valoració: 9

    el que més m'ha agradat és:

    "Demà,
    el sol sortirà
    amb un poema
    entre els llavis"

    és una imatge moooolt bonica! Per cert, havia llegit ja alguna coseta teva i m'havia agradat força... petons!

  • ets tant...[Ofensiu]
    Capdelin | 21-11-2005

    suau, tant melòdica i amb tanta harmonia... que el sol sortirà sí amb un poema teu en els seus llavis de foc i et donarà color i t'omplirà els ulls d'espurnes i idees!
    una abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de AtzaVaRa

AtzaVaRa

96 Relats

393 Comentaris

134109 Lectures

Valoració de l'autor: 9.48

Biografia:


"No s'entenia la cançó de la nit,

de tan clares com eren les paraules."


Salvador Espriu
(Llibre de Sinera)




txe_underground@hotmail.com

www.fotolog.com/atzavara