Poema de les escombreries

Un relat de: Becari

Avui compro versos
a les escombraries
teniu cap objecció?
fins i tot de les flors més negres
n'extreuen mel les abelles

I es que vaig cometre l'error
de tornar a encertar
qui l'encerta l'endevina?
Us ben juro que no

Trec la llengua als autorretrats
de solter a punt de divorciar-
mi, me, conmigo....
amb mil i una nits per oblidar
que avui torna a ser nadal

Comentaris

  • mel negra...[Ofensiu]
    Capdelin | 22-12-2005 | Valoració: 10

    ha de ser especial, condensada, amb cert regust a caviar metrosexual ja ja ja... i és que les abelles són capaces de treure mel fins i tot de la mel...da.
    com sempre ets un reciclador de paraules...
    una abraçada!

Valoració mitja: 10