Petit poema a un llibre que era meu

Un relat de: Jordi
Tens un llibre que era meu
guardat a un prestatge,
d’un regal que et vaig fer
en senyal d’homenatge.

Vull pensar que el mires
i quan vas de viatge
sempre li fas un racó
en el teu equipatge.

Quan estàs avorrida
potser sovint et distreu
recordes que és un regal
i em notes a prop teu

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer