Pensaments de Déu, pensaments de cucs

Un relat de: SANTANDREU3

Només fa disset dies que vaig escriure un paper que vaig titular TEMPS I RELLOTGES.

Avui l'he tornat a llegir i me'n he avergonyit, perquè respon a aquella comparació que jo feia dels pensaments que es feia el cuc, preguntant-se si hi hauria altres pomes amb cucs, per mesurar la distància que hi ha entre la capacitat mental del cuc en relació amb la de l'home, en una relació directa, també, de la insignificant saviesa de l'home comparada amb la de Déu.

Ara penso que totes aquelles meves especulacions que jo feia per si Déu hagués decidit acabar amb la nostra època per començar-ne una altre, eren solemnes beneiteries que segurament no tenen res a veure amb els designis divins.

Crec que Déu ens fa viure un món convuls, ple de pecats i virtuts i que de cada actuació personal en traurà, en el seu moment, les observacions oportunes.

El mon que jo pretenia, amb el sobreixidor per les riqueses personals i en convertir el joc sexual en un innocent divertiment, seria un món pla, sense enveges ni excessos de cap mena ni amb les ambicions personals, que son, amb els seus evidents excessos, el motor de la evolució i millorament de l' espècie.

També penso que el joc de l'amor amb totes les seves implicacions turmentoses acabaria essent com el parchís, que també és divertit i és més còmode, perquè no t'has de treure la roba per practicar-lo.

Demano perdó a Déu i a tothom per la meva gosadia i deixo fixada la meva posició per sempre.

El cuc és el cuc, l'home és més intel·ligent que el cuc, però Déu està en una dimensió infinitament superior i qualsevol interferència des de la nostra ignorància, és la impertinència que jo vaig cometre en el meu paper anterior.

SANTANDREU3



Comentaris

  • Jo confio en el Creador i no m'inquieta el seu programa general.[Ofensiu]
    filladelvent | 07-03-2006

    Confiança, dius en el comentari. M'ha fet més gràcia (sense connotació negativa) aquest teu comentari a Averrois que els dos relats, el del temps i aquest en el que el critiques.

    No m'han interessat gaire els relats, els he trobat insulsos i una mica divagants, però no sé què d'aquest comentari al nostre col·lega Averrois m'ha fet gràcia.

    Sense malícies,

    -Filladelvent-

  • PENSAMENTS DE DEU...[Ofensiu]
    SANTANDREU3 | 15-01-2006

    Amic AVERROTS, no veiem Déu de la mateixa manera.

    L'aigua és el vehicle de vida més important.

    Cap gota de cap mar ha estat quieta on Déu la va deixar al començar el Món.

    Mira't l'aigua d'un got, i pensa que aquella aigua és la mateixa del primer dia i que va ser evaporada per la calor i va ser núvol, pluja, riu, clavaguera, pou mort i va tornar a la mar.

    Ara pensa que l'aigua de la cclavagura es sent condemnada a quedar-se allà per sempre i no té raó: : Tornarà a ser núvol una i milions de vegades.

    Som part del món i la mort no existeix. Som subjectes vius i ja hi erem quan el Big Ban va expandir-se i va formar l'univers.

    Jo confio en el Creador i no m'inquieta el seu programa general.

    Déu sap que l'aigua de la clavaguera és una temporalitat que és part d'uns història que Ell sap com va començar i si s'ha d'acabar algun dia.

    Jo et confessaré que la meva mort em fa més mandra que por.

    S'ha de tenir confiança en Déu, que no pot ser de cap manera l com t'expliquen les Esglésies del món .

    Confiança, amic, confiança...

    SANTANDREU3





  • Bé,que...[Ofensiu]
    AVERROIS | 13-01-2006

    ... el cuc es el cuc, ho trobo correcte, que l'home es més intel·ligent que el cuc, això a vegades ho dubto i que Déu està en una dimensió infinitament superior, a vegades crec que està en una dimensió tan infinitament superior que s'ha oblidat de nosaltres. Encara que tinc l'esperança que un dia s'adoni que molts dels seus fills estàn patint. Una abraçada.