NO VULL SER JO, VULL CANVIAR.

Un relat de: Mar Vercher Nieto
Quants de nosaltres desitgem canviar? A Quants no ens agrada la vida que portem. Jo, ho admeto, no m’agrada con soc, no m’agrada qui soc. No m’agrada el que tinc, ni m’agrada el que no tinc. Voldria canviar-ho tot de mi, des de els meus principis, fins on estic ara. I no m’agrada dir açò, deuria estar satisfeta nomes pel fet de viure, però així es la realitat. No em canviaria per ningú, això ho tinc ben clar, cadascú es un mon i fins la persona que pareix ser més feliç te alguna cosa que tampoc li agrada. Açò em fa pensar;
Tal vegada no es sols un problema meu, tal vegada mes d’una persona es sent així. Però per que? I crec, però sols crec, que es perquè tot ens influeix, tot el que ens rodeja ens fa voler canviar.
Però mirant-ho per un altre costat, ens passem la vida canviant, ens fem majors poc a poc, canvien de hàbits, apareixen coses noves, altres sols son passatgeres, tenim noves experiències, algunes agradables, altres que no repetiríem mai. Sense donar-nos compte la nostra vida es un continu canvi. Però aquests no son els canvis que desitgem, per lo menys, molts d’ells.
Que seria de nosaltres, com seriem, si cadascú fora com volgués? Sense límits... Viuríem millor? O tal vegada tot seria pitjor? En aquest dubte seguiré, sent qui soc, intentant canviar tot allò que no m’agrada.

Comentaris

  • crohnic | 15-04-2012

    Em sembla que tots en algun moment hem volgut canviar pel fet de no agradant-se la vida que portem... Realment és frustrant pensar això i veure que mai podràs viure o ser com voldries de veritat...
    Amb el temps, però, t'adones que això té la seva part positiva... Això és el que t'impulsa a lluitar i a esforçar-te cada dia per apropar-te una mica més a allò que voldríem (malgrat que és possible que mai ho arribem a assolir) Jo crec que voler canviar per no sentir-se bé amb un mateix no és dolent, ... el que seria un gran error seria voler canviar per agradar als demés...
    Bon assaig, Mar!

  • Moltes gracies[Ofensiu]
    Mar Vercher Nieto | 30-11-2011 | Valoració: 10

    pel teu comentari, pense que ten raó, aixi i tot, hi han moltes coses que per molt que vuigam canviar, no es poden... sols ens queda lluitar, com dius tu, pero per millorar el que no ens agrada. :)

  • Jo penso...[Ofensiu]
    Marteta | 30-11-2011 | Valoració: 10

    ... que cada persona és així com és, però que cadascú té una imatge diferent de com es sent ell mateix. Si un no es sent bé per així com és treballa en els seus defectes, els millora, els canvia o bé els borra completament de la seva vida.
    Desde el meu punt de vista, tothom hauria d'estar content amb el que és, tot i que hi hagui algunes coses que no ens agradin de nosaltres mateixos.. La vida està feta per lluitar, però no trobes que lluitar per NO SER JO MATEIXA valdria la pena?

    M'ha agradat la teva reflexió :) una besada

l´Autor

Foto de perfil de Mar Vercher Nieto

Mar Vercher Nieto

36 Relats

16 Comentaris

25754 Lectures

Valoració de l'autor: 9.55

Biografia:
Soc Mar, vaig néixer el 17 de setembre del 93, visc a Dénia, soc una persona prou alegre i amb molta energia. =D

Desde sempre que no he sigut algu que llisga molt, ja que sols llig alló que em crida MOLT l'atenció. Tampoc em considere una persona que escriga be, ja que no se expresar-me com toca a l'hora de fer-ho.

Soc prou tancada i no m'agrada parlar amb ningu dels meus sentiments i trobo que aci he trobat el lloc perfecte.

=D

https://www.facebook.com/mar.verchernieto
https://twitter.com/MarVercher
mariadelmarvercher@gmail.com