El meu 2014

Un relat de: Mar Vercher Nieto
Es el moment de despedir-se d'un any més. Persupost amb una frase molt típica; "que ràpid passa el temps" i encara que sigui algo relatiu, així es.
Un any ple de putjades i baixades en el qual no he conseguit "posar l'ou" i tinguent en conter que se que son temps de molts canvis a dia de hui segueixo sense estar acostumada a tal novetat. El fet de reformar de la nit al mati els meus habits, el fet de acostumar-me a persones noves, el fet de deixar arrere d'altres, tot açò i més em fa arrivar a la conclusió que aquest 2014 no a sigut un any que recordare amb tant d'il•lusió i felicitat com altres ja passats. Encara que com sempre hi ha que mirar el punt positiu de les coses, i queda dir que tot el que ocurreix es per algo i que ens agrade o no son etapes que em de superar i d'elles apendre el més posible així que un fort abraç al 2014 i un somriure més gran encara al 2015 perque acabar no se com l'acabare però començar-lo ho fare amb moltes ganes. I per supost gracies, no cal nombrar a ningù perque cada personeta que a estat amb mi en tot moment ja ho sap.

Feliç Any :)

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Mar Vercher Nieto

Mar Vercher Nieto

36 Relats

16 Comentaris

25705 Lectures

Valoració de l'autor: 9.55

Biografia:
Soc Mar, vaig néixer el 17 de setembre del 93, visc a Dénia, soc una persona prou alegre i amb molta energia. =D

Desde sempre que no he sigut algu que llisga molt, ja que sols llig alló que em crida MOLT l'atenció. Tampoc em considere una persona que escriga be, ja que no se expresar-me com toca a l'hora de fer-ho.

Soc prou tancada i no m'agrada parlar amb ningu dels meus sentiments i trobo que aci he trobat el lloc perfecte.

=D

https://www.facebook.com/mar.verchernieto
https://twitter.com/MarVercher
mariadelmarvercher@gmail.com