Tot allò que tinc dins meu, només te el teu nom.

Un relat de: Mar Vercher Nieto
Ho intento, de veres que ho intento; intento, però no aconsegueixo posar punt i final a allò que vam començar i no va poder ser. I es cert que mai vaig estar d’acord, però ho vaig assumir, i ho intento, intento esborrar-ho, o més que esborrar-ho, guardar-ho com a un record, però quan penso que només tenies que ser una historia més, tornes a sortir, tornes a fer-me somriure sols amb el fet de recordar el teu somriure, tornes a fer-me sentir bé i mal. Tornen a volar tota mena de sentiments que nomes tu, sense saber-ho controles. I no puc oblidar tot el que m’he perdut de tu, totes les aventures que podríem haver viscut junts, tots eixos petons que mai seran meus. Donaria el que fora per tenir-te un instant més, i que a cap de orella em digueres que em necessites igual que jo a tu.

Comentaris

  • Espontaneïtat[Ofensiu]
    Rafaelmolero | 28-01-2013 | Valoració: 8

    Veig un relat molt ben escrit és veritat que descrius les circumstàncies amb molta paciència i amb molta decisió. Enhorabona per a mi té prou qualitat. Una abrasada
    de un bon afeccionat a la poesia. Rafael Molero Cruz

l´Autor

Foto de perfil de Mar Vercher Nieto

Mar Vercher Nieto

36 Relats

16 Comentaris

25593 Lectures

Valoració de l'autor: 9.55

Biografia:
Soc Mar, vaig néixer el 17 de setembre del 93, visc a Dénia, soc una persona prou alegre i amb molta energia. =D

Desde sempre que no he sigut algu que llisga molt, ja que sols llig alló que em crida MOLT l'atenció. Tampoc em considere una persona que escriga be, ja que no se expresar-me com toca a l'hora de fer-ho.

Soc prou tancada i no m'agrada parlar amb ningu dels meus sentiments i trobo que aci he trobat el lloc perfecte.

=D

https://www.facebook.com/mar.verchernieto
https://twitter.com/MarVercher
mariadelmarvercher@gmail.com