No soc jo.

Un relat de: Mar Vercher Nieto
Sempre intento buscar el punt positiu de totes aquelles coses que em passen, somriure, i deixar-ho passar, a vegades es complicat, li dono massa voltes a tot, penso i repenso, però al cap i a la fi, tard o prompte acaben formant part del passat. “Y lo pasado, pasado esta” o això diuen. Últimament no se que em passa, res pareix eixir be, per fer les coses fàcils, tot es complica, on estava còmoda ja no ho estic, el que em feia feliç, ja no ho tinc, son moltes coses juntes, que m’han fet mal, i tot de colp, estic perdent tot allò que fins ara agraïa tindre i em feia ser més forta, ara sols estic rara, no soc jo, o tal vegada estic coneixent una part de mi que no sabia que existia. Estic confosa, desorientada, no se que fer, ni que pensar, tot es un descontrol i s’esvaneix la il•lusió. No ho comprenc, que em passa? I ara per més que busco no trobo el punt positiu, i em costa somriure: no soc jo.

Comentaris

  • estàs canviant[Ofensiu]
    xelofont | 07-05-2012

    Hola, no posaré la meva veu com a experiència, ja que tan sols tinc la que he viscut, per tant no gosaré donar consells però si que et volia dir que potser més que canviar és que potser t'estàs trobant, i no es per desanimar-te, però jo que en tinc 41 encara podria escriure un relat com el teu i dic que no es per desanimar perquè a mi m'encanta, donar i donar voltes i viure el present i per mi el present és això justament, donar voltes...sona negatiu però per mi és absolutament positiu, hem de vigilar en no madurar malament que ens podem podrir i la meva tàctica és no donar mai res per fet...segueix així, segur que és un bon camí ( no per tothom és clar)

  • Estàs canviant[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 07-05-2012 | Valoració: 10

    No ho sé, però sembla que estàs canviant. Els canvis, costen i poden produïr por, apatia, manca d'il.lusió. No et preocupis. Et sento jove i crec que fas molt rebé d'escriure el que et passa. La sinceritat t'ajudarà, ja ho veuràs. Escriu, escriu i sigues sincera amb tu mateixa. Tingues paciència i no tinguis por; a vegades, els canvis són positius. Endavant, a escriure i a llegir! I una abraçada!

    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de Mar Vercher Nieto

Mar Vercher Nieto

36 Relats

16 Comentaris

25761 Lectures

Valoració de l'autor: 9.55

Biografia:
Soc Mar, vaig néixer el 17 de setembre del 93, visc a Dénia, soc una persona prou alegre i amb molta energia. =D

Desde sempre que no he sigut algu que llisga molt, ja que sols llig alló que em crida MOLT l'atenció. Tampoc em considere una persona que escriga be, ja que no se expresar-me com toca a l'hora de fer-ho.

Soc prou tancada i no m'agrada parlar amb ningu dels meus sentiments i trobo que aci he trobat el lloc perfecte.

=D

https://www.facebook.com/mar.verchernieto
https://twitter.com/MarVercher
mariadelmarvercher@gmail.com