Nits en blanc

Un relat de: Esquerrana

Tothom hi ha passat alguna vegada... una, dues, tres nits en blanc. La ment gira dins una espiral dels pensaments i fins i tot retrets que no permeten aclucar els ulls ; els sentits treballen a un altre ritme. L'oïda percep el pas dels minuts, les hores amb el ritme cadenciós del rellotge que tens a la tauleta, i els pensaments i els retrets comencen a ballar al seu ritme ; t'arriba l'olor dolça de quietud del que dorm al teu costat. El toques, l'amanyagues amb suavitat per encomanar-te de la seva calma. L'observes....sembla increïble com algú pot dormir així. La respiració pausada, el cos relaxat fins a la deixadesa i el gest de innocència que fereix.
El cap pensa de nou....i suposes que aquest aire de nens petits que tenim en dormir és una manera que conservem per reconciliar-nos amb el nostre "jo" intim, aquell que per motius ben diferents, no mostrem obertament al món. I quan despertem ho fem amb l`ànima renovada, com si tocats per un encanteri, se'ns permetés començar de nou i...zzzzzzzzzzzzz !!

Comentaris

  • alerta a l'espiral[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 12-02-2008 | Valoració: 9

    He percebut la sensibilitat del teu relat. Gràcies.

    Espiral de pensaments i retrets. Treu la son i moltes altres ganes. Cal saber escapar-se, encara que hagis de saltar del llit.

  • zzzzzzzzzzzz[Ofensiu]
    llibreta | 12-02-2008 | Valoració: 10

    Espero que avui siguis tu la que dormis com un nen i el teu company t'acaroni contemplant el teu son.

    Felicitats

  • per cert[Ofensiu]
    Jimbielard | 12-02-2008

    et poso ja d´entrada com a favorits!!
    sempre hi ha temps per treure´t. jaja.

  • Eiiiiiiiiiiiiii[Ofensiu]
    Jimbielard | 12-02-2008 | Valoració: 10

    el teu primer relat publicat i m´has deixa´t entusiasmat pel que he llegit. Donant tombs pel site me´n adono que poques vegades hi ha critiques dolentes. sempre son bones.. Aquesta s´ho mereix.. encara que... m´ho esperava...

    Benvinguda, Bel. M´encanta com escrius, Esperare, el següent.

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de Esquerrana

Esquerrana

14 Relats

26 Comentaris

15874 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Escric per desfogar el cap d'idees que sempre em volten pel cap , perquè sembla que hi dugui un bloc de notes i no para. I això em provoca problemes d'atenció , com perdre el fil de converses de dissabte a la tarda, oblidar-me càmeres de fotos o estoigs plens de material en els llocs més insospitats.... escric per imaginar i no perdre les cosetes que veig i em sorprenen o que potser no m'agraden i, dins d'una absoluta i infinita innocència, m'agradaria canviar per fer-les tal i com m'agradarien que fossin.

Aixi que, endavant, esteu convidats a visitar-me al meu "piset" al carrer dels relats i xerrar de tot allò que us agrada o enviar-me algun comentari endavant...sempre va bé !!