FILLS !!

Un relat de: Esquerrana
Els fills...sii,aquelles personetes que quan mires la seva carona, un tros de cel, t'hi veus reflexat com en un mirall que el temps hagues deturat. Aquelles personetes que et posen al límit de les teves forces, però sense acabar-te mai. Que et treuen el millor i el pitjor de tu, i que et fan fer i dir coses que mai hagueres imaginat.

Aquelles personetes que s'arrauleixen amb tu sota la teva manta favorita al sofà en un mal dia, i amb la seva ma molsudeta i calentona t'acaronen i el diuen "estàs trist?" mentre t'ofereixen el seu peluix o joguet favorit amb l'esperança innocent que allò et refarà l'esperit. I te'l refà.

De vegades he arribat a pensar que voldria tenir més llibertat i no haver de tenir la dura responsabilitat que aquells ullets que et miren de fit a fit siguin feliços...o el voldria aixafar i farcir-lo de pesigolles perquè me n'ha fet alguna de grossa.

Però sabeu? Quan el meu fill no està amb mi, el meu pensament, per voltes que doni, comença i acaba en ell. I si no és a casa pel que sigui i veig la seva habitació silenciosa i ordenada, llavors si que em falta l'alè. Quan torno de viatge, ell deixa el que estigui fent, per interessant que sigui, i em bombardeja amb els seus petons, abraçades i preguntes on he estat i com ha anat. Llavors, veig que sense ell estaria perduda, que no tindria cap nord i que és el millor que m'ha pogut passar en la meva vida.

Creieu-me quan us dic, però, que no s'està mai prou preparat, per molt que la gent del nostre entorn ens digui que això de ser pares ha de ser una cosa ben meditada.I és clar que ha de ser meditada...però sempre t'enganxa pel cantó que menys esperes.

Els nens no porten manual d'instruccions, és el que es diu...però potser no és tan complicat si saps ajupir-te fins a posar-te a la seva alçada i procures que no siguin com tu. Això mai...és l'errada més gran que pots cometre. Els fills no sòn una segona oportunitat per esmenar els teus errors. Són persones. I quan entens això. només llavors, et converteixes en pare, et converteixes en mare.

El millor del món ( això diuen els fills..)

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Esquerrana

Esquerrana

14 Relats

26 Comentaris

15875 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Escric per desfogar el cap d'idees que sempre em volten pel cap , perquè sembla que hi dugui un bloc de notes i no para. I això em provoca problemes d'atenció , com perdre el fil de converses de dissabte a la tarda, oblidar-me càmeres de fotos o estoigs plens de material en els llocs més insospitats.... escric per imaginar i no perdre les cosetes que veig i em sorprenen o que potser no m'agraden i, dins d'una absoluta i infinita innocència, m'agradaria canviar per fer-les tal i com m'agradarien que fossin.

Aixi que, endavant, esteu convidats a visitar-me al meu "piset" al carrer dels relats i xerrar de tot allò que us agrada o enviar-me algun comentari endavant...sempre va bé !!