Camins Incerts

Un relat de: Esquerrana

Camins incerts que es comencen a dibuixar quan l'esquema que havies triat i et semblava tan correcte s'esqueixa en mil trossos, perquè, per més que ho intentes una vegada i una altra, no pots fer encaixar les seves peces en la realitat que estàs vivint...quan et quedes bloquejat en la decisió més senzilla, perquè t'ha fallat el recolzament que et feia creure que trepitjaves ferm.

Camins incerts plens de defectes, plens de temptacions i recons ocults que fan que tinguis una por irracional i gairebé animal a fer el següent pas perquè alguna cosa et diu que estas fent un pas enrera en comptes d'endavant perquè t'han estirat fins a aquell punt on deies, amb el to segur que ara has perdut, que allò no anava amb tu.
Camins incerts que apareixen com per art d'encanteri i que no pots destriar amb la rapidesa que el món t'exigeix a cada moment. Massa foscos per recorre'ls sol. I ningú en coneix la direcció. Desafortunadament, no tenim bruixoles vitals.

Però, en un instant, com si el terra que tens dessota els teus peus s'hagués aturat de sobte i el món t'hagués donat una segona oportunitat de trobar el teu centre, per primera vegada en molt temps dius PROU !! i l'univers calla, escolta i et fa cas...i tots els neguits, totes les pors i llàgrimes comencen a esvaïr-se com la boira que fuig de l'escalfor del sol en un matí dolç d'hivern. Sents que poc a poc avances. Com fent passes a la sorra, dur de fer-les però no impossible.



Comentaris

  • Feliç 5è Aniversari d'RC[Ofensiu]
    mar - montse assens | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • quan això passa....[Ofensiu]
    4punts | 18-12-2008 | Valoració: 10

    quan això passa, massa per desgràcia, és quan surt la bona escriptura. Automàtica, sincera, potser massa ofegada per la sensació de perdre's.
    és llavors quan alces el dit i trobes el camí de nou.
    Bon escrit(ull amb les faltes)

l´Autor

Foto de perfil de Esquerrana

Esquerrana

14 Relats

26 Comentaris

15871 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Escric per desfogar el cap d'idees que sempre em volten pel cap , perquè sembla que hi dugui un bloc de notes i no para. I això em provoca problemes d'atenció , com perdre el fil de converses de dissabte a la tarda, oblidar-me càmeres de fotos o estoigs plens de material en els llocs més insospitats.... escric per imaginar i no perdre les cosetes que veig i em sorprenen o que potser no m'agraden i, dins d'una absoluta i infinita innocència, m'agradaria canviar per fer-les tal i com m'agradarien que fossin.

Aixi que, endavant, esteu convidats a visitar-me al meu "piset" al carrer dels relats i xerrar de tot allò que us agrada o enviar-me algun comentari endavant...sempre va bé !!