Mots muts

Un relat de: ullsdexocolata
No és pas que ja no t’escrigui, ni que no et recordi a tu i a aquell somriure tant teu que s’anà de cop aquella vesprada de febrer. No és pas que no et vulgui prop meu. De fet, he comprovat que mai podré oblidar-te, que mai podré deixar de desitjar l’última nit que vas dir estimar-me. Simplement és que he girat la roda de la vida i he decidit deixar-me estimar. Tu no en vas saber mai, de valorar-me, de fer florir un somriure en els dies més tristos. I, malgrat això, pots sentir-te afortunat perquè encara ara segueixo estimant-te. Aquí. En silenci. Recobrint-me de miserables paraules que no puguin significar res. Mots muts que parlin tan sols quan tu els llegeixes.

Comentaris

  • Desamor[Ofensiu]
    Susanna Medina | 26-02-2012 | Valoració: 10

    M'encanta la suavitat amb la que escrius... Però el desamor sempre és un cicle. Comença i acaba. I dona pas a un nou sentiment, potser diferent, però igual d'intens, d'emocionant.... "Mai podré oblidar-te" és una sensació que tenim avui, ara. Però demà el sol torna a sortir per tothom. I ens tornem a enamorar de nou... Gràcies a Deu!!!

  • Recordar...[Ofensiu]
    natasha | 06-03-2011

    ... i escriure-li encara que ell faci vida lluny teu i tu l'únic que vols i esperes és passar pàgina... no saps que bé descrius situacions massa recents meves.
    És per això que m'encanta!
    Una abraçada

  • F. Escandell | 18-02-2011 | Valoració: 10

    Veig que, igual que jo, acabes de tornar per aquí... Ben fet!!!

    Magnífic relat... Hauria pogut intentar descriure exactament el que expliques, però no ho hauria pogut fer tan bé... Resignar-te a estimar a algú que, encara que voldries oblidar, saps que és impossible... I buscar en altres cossos, en altres llavis el sentiment que no pogueres rebre d'ell... Sempre el mateix!

    Una abraçada!!!

l´Autor

Foto de perfil de ullsdexocolata

ullsdexocolata

20 Relats

54 Comentaris

22251 Lectures

Valoració de l'autor: 9.90

Biografia:
Els meus ulls van veure la llum per primer cop un 20 de març. Mallorca és la meva terra, la meva estimada Mallorca.


Espero que ajudeu a corregir-me. No demano comentaris ni valoracions magnífiques, tan sols paraules sinceres.


Podeu localitzar-me a: margaesteva_@hotmail.com