Metro-sexual (quin gran joc de paraules!)

Un relat de: Tiamat

Estic asseguda al metro, vaig cap a la facultat.

Un parell de seients més enllà, hi ha una parella jove. Ella està asseguda a la falda d'ell i ell l'agafa per la cintura. La noia té la faldilla pujada i les calces baixades, i els pantalons del noi també són al terra. La penetra intentant seguir el traquetreig del metro. Una velleta se'ls està mirant, amb les mans ben agafades al bastó i somrient amb enyor.

Sento una mà damunt l'espatlla. Em giro i al meu costat hi veig un noi que em mira i encara segueix amb la mà damunt la meva espatlla. Em somriu i fa un cop de cap en direcció la parella. Assenteixo amb més o menys credibilitat, em fa un petó així d'introducció i també comencem a follar.

L'home de davant nostre, ens crida l'atenció.
- Amb permís, eh? - ens diu, i es treu el penis i es masturba tot contemplant-nos i animant-nos a canviar la postura de tant en tant.
Sense voler donem un cop a la senyora que seu al quart seient, però ens fa un gest amb la mà perquè no patim i segueix llegint el seu llibre.

La parelleta d'abans xiscla, sembla que ja han acabat. Demanen un parell de kleenexs a una dona que està fent una fel·lació al que deu ser un company de feina. Ella els busca dins la seva bossa amb una mà mentre segueix amb la polla dins la boca, i finalment els troba i els hi dóna. S'eixugen, es posen de nou la roba i continuen repassant els apunts per l'examen que tenen d'aquí un moment.

Dos nens d'uns nou anys, que van cap a l'escola, miren a uns seients on estan muntant un trio i posen cara de repugnància.
- Quin fàstic, les nenes - li diu un a l'altre.
- Doncs queda't amb els nens - li respon l'amic, sorneguer, mentre assenyala una parella gay que es recolza a la barra de darrere els seients per follar amb més comoditat.

No gaire lluny, la germana adolescent d'un dels nens els vigila mentre comenta els deures d'anglès amb una seva amiga. Mentre ella li diu quan és present perfect i quan no, l'amiga la va masturbant.


En un racó hi ha un home, ben aferrat al seu maletí, que mira la resta del vagó amb ulls enfadats. Quan arriba a la seva parada, just abans que s'obrin les portes, es gira per dir-nos:
- Sou tots una colla de porcs!
I baixa del vagó, amb el maletí ben aferrat a l'entrecuix i el penis fent-li pressió sota els pantalons.

Comentaris

  • Xavi Lladó C. | 22-04-2007 | Valoració: 7

    Jo vull saber a qin tren viatges tu!!!

    Molt bo, molt bo!

  • decididament[Ofensiu]
    blaumar | 04-02-2006

    des del dillums agafo el Metro!

    deliciosa la naturalitat amb que descrius l'escena. Per no parlar de l'escena!

  • Ondia! O__O!!![Ofensiu]
    Novembre | 04-01-2006 | Valoració: 9

    Aquest també m'ha agradat molt.

    Jo si em trobés en aquella situació tampoco sabria pas com reaccionar... al principi pensava que estaves escrivint una experiència personal... però de seguida he vist que no ^_^Uu

  • Jejeje[Ofensiu]
    aglaia | 09-12-2005

    Molt bo i molt divertit. Quina situació aquesta! no sabria com reaccionar jo... xD Està molt ben escrit, amb paraules que fem servir quasi cada dia. Felicitats i ànim!

    Petons

  • Deesa del joc....[Ofensiu]
    angie | 09-12-2005

    de paraules, del món paradoxal que crees dins d'un vagó.... Personatges quotidians endinsats en una imaginació que et desborda i et fa arribar a la genialitat amb aquest estil directe i sense embuts....
    Relat on la ironia vessa a cada sotrac...
    Un petó,

    angie

  • Ja ho pots ben dir![Ofensiu]
    Odovacar | 21-11-2005 | Valoració: 9

    Un joc de paraules fàcil de fer, però ben desenvolupat xD... sublim la dona que busca kleenex mentre practica una fel.lació...
    M'encanta quan al sexe se li dona aquest tractament banal, encara que aquest cop sigui una mena de proveta amb àcid caient a l'establert... En fi, l'enhorabona, Tiamat ;)

  • Lauraaa![Ofensiu]
    AnNna | 21-11-2005 | Valoració: 10

    com molaaa! geniaaal! (ara ve qui diu -aquestes coses no són per menors- xDDD)

    quina escena montada! jijiji!

    guai guai....

    petons!

    AnNna

  • genial i única[Ofensiu]
    foster | 21-11-2005

    Tiamat!!!

    I, sobretot, perdona'm per dubtar del teu estil en algun moment....

    ets original, d'ironia profunda amagada rere un humor que a voltes sembla banal, quasi groller...però no, vas més enllà i fas metàfores directes (paradoxa) de la realitat dels desitjos i els instints... escrius i descrius situacions i reaccions que de ben segur succeirien si no fos per allò que en diem educació o actitud políticament correcta...
    Exploradora de la veritat darrere les aparences, la teva manca de pudor, la teva gosadia s'agraeixen perquè fan pensar alhora que somriure sinó riure obertament.

    felicitats, senyoreta tímida, hehe

    foster

Valoració mitja: 8.75

l´Autor

Foto de perfil de Tiamat

Tiamat

321 Relats

1499 Comentaris

679030 Lectures

Valoració de l'autor: 8.87

Biografia:
també al bloc d'europa de l'est
transiberia.blogspot.com,
a la revista
Revista Est'
i al mail
tiamat_relats@yahoo.es

Laura Bohigas, del 85. He estudiat filologia eslava i, en el meu temps lliure, viatjo als Balcans. Visc a Barcelona, però no en sóc. I més coses, però en l'essencial, poc més

Entre els 19 i els 22 anys vaig escriure 321 coses i les vaig anar penjant aquí. Ara m'he calmat i escric de tant en tant, però no ho penjo aquí. Llegeixo molt.