Sobre arribar aviat a classe

Un relat de: Tiamat

M'agrada arribar aviat a classe
i asseure'm.
I que la gent vagi arribant,
mica en mica o a glopades,
i s'assegui al meu costat.
O ben lluny.
I escriure a la meva llibreta.


M'agrada tenir una llibreta amb coses escrites.
Amb coses que penso o que veig.
I que algú vingui i em saludi
i em faci parar d'escriure.
O que no vingui ningú
i tothom xerri al meu voltant.

Comentaris

  • "with or without you"[Ofensiu]
    iong txon | 18-10-2007

    Vas saber fer un poema de la quotidianitat, amb aquest llenguatge planer que fa l'efecte de ser molt espontani. Tot descrivint el plaer amb què assaboreixes els moments d'espera quan els dediques a una activitat creativa com l'escriptura demostres la teva personalitat independent, potser una mica "sobrada", com algú que sap trobar refugi en la seva llibreta si no hi ha ningú amb qui enraonar.

    M'agrada aquesta poesia fresca que tens, sense limitacions ni artificis.

    Per molts anys!! (vint-i-dos, oi?)

    Quim

  • guay del paraguay[Ofensiu]
    marco3434 | 19-09-2006

    Tens un no se que que fa que els teus relats em teletransportin a altres llocs o moments. Igual que deia el capità Kirk en la serie Star Trek "Tiamant si us plau un teletransport al passat de quan jo encara anava a classe".

    Els teus relats son píndoles de colors de gustos variats.

  • com mola![Ofensiu]
    AnNna | 29-04-2006 | Valoració: 10

    a mi abans també m'agradava arribar aviat a classe, i a l'hivern agafar lloc al radiador i escalfar-me bé, i a l'estiu no sé per què. Però el cert és que sí, anar saludant tothom, anar veient la cara que fan quan passen per la porta...

    Ara, en canvi, prefereixo dormir fins més tard, i quedar-me fora al mur al matí, o prenent el sol a l'hora del pati. Tot sigui per no ficar-me dins d'aquest edifici cutre que sembla que vagi a caure a cada minut que passa.

    T'has adormit, Laura? Vas de cul? Molts records d'una noia té ganes de veure't!

    anNna**

  • Curiós microrelat[Ofensiu]
    brideshead | 07-03-2006

    que podria, ben bé, ser una anotació a la teva llibreta... Et puc imaginar, amb la teva discreció i al darrera de les teves ulleretes, asseguda cap a les últimes files de la classe, llibreta en mà, i anar alçant la vista cada cop que entre un company o companya, el mires, l'observes atentament, i escrius quatre paraules sobre el pensament que, aquell moment, et fa venir al cap.

    Ara feia força temps que no et llegia i veig que segueixes ben prolífica, encara que aquest petit relat, o millor diria, aquesta petita impressió personal, està ben lluny de l'estil aquell tan teu, transgresor, atrevit i provocador, al qual ens tenies acostumats... però crec que està molt bé això d'anar provant nous estils, oi?

    Una abraçada, Tiamat.

l´Autor

Foto de perfil de Tiamat

Tiamat

321 Relats

1499 Comentaris

679849 Lectures

Valoració de l'autor: 8.87

Biografia:
també al bloc d'europa de l'est
transiberia.blogspot.com,
a la revista
Revista Est'
i al mail
tiamat_relats@yahoo.es

Laura Bohigas, del 85. He estudiat filologia eslava i, en el meu temps lliure, viatjo als Balcans. Visc a Barcelona, però no en sóc. I més coses, però en l'essencial, poc més

Entre els 19 i els 22 anys vaig escriure 321 coses i les vaig anar penjant aquí. Ara m'he calmat i escric de tant en tant, però no ho penjo aquí. Llegeixo molt.