MARXEM DE VIATGE...! O NO?

Un relat de: EULALIA MOLINS ARAGALL

MARXEM DE VIATGE...! O NO?

De cop i volta, hem vaig trobar fent cua darrere una quantitat incalculable de persones.
La Mare hem va dir que pujaríem a dalt d'un avió, i que tota aquella gent que teníem al nostre davant, també esperaven el seu torn.
Hem vaig espantar tant...! Jo pensava que abans de fer aquell viatge, ho teníem que haver programat, teníem que fer les maletes, i sobretot, teníem que explicar-ho al pare i als avis, perquè vivíem tots junts.
En aquell moment, no vaig entendre el comportament de la mare, però no m'atrevia a preguntar-li res, simplement anava controlant com la llarga cua s'anava escurçant al nostre davant, i cada vegada veia més propera l'escaleta d'aquell avió.
No sabia si la mare havia agafat prou equipatge per a nosaltres dues; més aviat no sabia si realment portàvem equipatge!
En aquell moment, la mare només portava a sobre la seva bossa de ma, on hi portava el moneder, les claus de casa i les del cotxe, unes olleres de sol, uns mocadors de paper i una pinta pel cabell.
M'estava posant molt nerviosa...! I a més a més, la cua s'anava escurant molt a poc a poc...!
Tenia molta por; por per no saber si hem faria por volar! Molta por a les alçades i al vertigen que podria tenir en mirar a vaig; en definitiva, por per no saber on anàvem!
Finalment, varem arribar al peu de l'escaleta de l'avió, la mare hem va agafar molt fort de la ma, i varem pujar els quatre graons que ens separaven del terra; ens varem asseure de costat, jo ho vaig fer al costat de la finestreta, sense deixar anar la ma de la mare.
De cop i volta vaig sentir el soroll del motor de l'avió en posar-se en marxa, i de cop vaig notar que l'aparell s'alçava lleugerament; gairebé no hem va fer impressió, fins hi tot hem sentia còmode allà dintre.
En aquell moment, vaig pensar que li tenia que demanar a la mare on anàvem, i ho vaig fer...!
Ella hem va contestar molt dolçament: - De seguida baixarem, aquest es l'avió del parc d'atraccions, que no te n'avies adonat?
Llavors vaig somriure i vaig gaudir del viatge, jo només tenia tres anys.
FI





Comentaris

  • Que maco[Ofensiu]
    Cargolsalalluna | 18-04-2009

    I quan el rellegeixes veus des de fora com la por de la nena està feta d'una altra substància. Amb quina senzillesa més estraya que escrius, molt bé.
    L'altre cap de setmana van fer una pel·li d'ell, es deia Un tigre sota la neu. Em va frapar. És el que ha fet La vida és Bella i d'altres. Una de molt ben parida és Down by Law però crec que costa més de trobar. Molt divertida també.

    Salut!!

  • Bon final Eulàlia[Ofensiu]
    Frida/Núria | 17-03-2007 | Valoració: 9

    m'ha tingut intrigada fins el final, cap a mig relat he pensat que fugia...
    He vist que t'has decidit llançar aquest món de lletres, m'agrada que t'hagis llegit els meus relats perquè així jo també podré gaudir dels teus. Vull dir-te que he quedat gratament sorpresa en rebre quatre comentaris teus als meus.Com hauràs vist, alguns son producte de la pura vida, temes socials. Sense poder, ni pretendre arreglar res, al menys escric el que veig. I com tu em dius, jo també conec moltes dones com la descrita.
    Ens seguim llegint.

  • Sorprenent!![Ofensiu]
    lissin81 | 16-03-2007 | Valoració: 9

    Un d'aquells relats en què el final és soprenent...

  • IRINA | 15-03-2007 | Valoració: 8

    QUAN ETS PETIT, TOTES LES COSES LES VEUS MOLT GROSES, MOLT COMPLICADES, I COM QUE ELS PARES SON PERFECTES I NO ES PODEN EQUIVOCAR EN RES I TAMPOC ET PODEN FALLAR MAI, DUBTES DE SI EL QUE FARAS AMB ELLS ES BO O DOLENT, PERO MAI GOSARAS A DIR-HO PER POR A QUEDAR MALAMENT. HE NOTAT PER UNS MOMENTS EL NERVIOSISME D'AQUESTA CRIATURA.

Valoració mitja: 8.67

l´Autor

Foto de perfil de EULALIA MOLINS ARAGALL

EULALIA MOLINS ARAGALL

59 Relats

380 Comentaris

75307 Lectures

Valoració de l'autor: 9.54

Biografia:
NASCUDA A BARCELONA L'ANY 1.957, ACTUALMENT RESIDENT AL BERGUEDÀ, DES DE L'ANY 2005 HE COMENÇAT A GAUDIR D'INTERNET, EN SOC AUTODIDACTA, ENCARA QUE LI DEC MOLT APRENENTATGE AL JOVENT DE CASA. PUBLICACIÓ DEL RELAT "LA FALDA DE LA IAIA PEPA" EN EL LLIBRE "RETRAT DE DONES" DEL PRIMER CONCURS LITERARI DE L'ASSOCIACIÓ DE DONES DEL SOLSONES, PER EDITORIAL GRATA LECTURA. PUBLICACIÓ DEL RELAT, "AVUI SOPAREM A CASA" EN EL LLIBRE "ASSAIG GENERAL" DEL TERCER CONCURS LITERARI DE L'ASSOCIACIÓ DE DONES DEL SOLSONÉS, PER EDITORIAL GRATA LECTURA. PUBLICACIÓ DEL RELAT "QUATRE CARTES A VIDA O MORT" EN EL LLIBRE "INSTINT DE MARE" DEL CINQUÈ CONCURS LITERARI DE L'ASSOCIACIÓ DE DONES DEL SOLSONÉS, PER EDITORIAL GRATA LECTURA. PUBLICACIONS ESPORÀDIQUES DE RELATS EN EL QINZENAL, BERGUEDÀ ACTUAL.