Manual d'ús

Un relat de: Arxiax

-Quan surti de la cavitat uterina, brami, xiscli i plori. Això denotarà salut i optimisme.

-No s'estigui de defecar. Com més verd i pudent sigui el "producte interior brut", millor.

-Balbucegi sons incomprensibles, mogui les mans, faci cares estranyes. Els progenitors ho agrairan, i serà interpretat com a símbol de salut mental.

-No s'esforci a fer res. Brami, i esperi pacientment a que li facin cas. Si els progenitors són primerencs, aquest interval de temps no serà major a tres segons, si es troben a menys de 3 quilòmetres de vostè.

-No pari de ploriquejar de nits, i, de tant en tant, pateixi un atac de singlot. Malgrat això, no s'estranyi si descobreix algun progenitor lloant la seva tranquil·litat nocturna.

-Tussi periòdicament.

-Irriti la seva pell amb qualsevol crema, bolquer, etc. fàcil de trobar o, en el seu defecte, barat. Negui's també a utilitzar xumets de la farmàcia més propera.

-Creixi a batzegades sobtades.

-Sigui angelical amb àvies, tietes, cosines, etc., i sigui graciosament endimoniat amb avis, tiets i cosins.

-Quan hagi de pronunciar el primer mot, miri de que sigui neutre. Mots com "baba", dadda", "haba" són preferibles a "papa" o "mama".

-No dubti a potinejar, destrossar, trencar, desfer i esbotzar. Aparegui brut just abans de marxar. Adormi's al moment més inoportú.

-En cas de dubte sobre com reaccionar davant d'alguna actitud, mogui graciosament els braços i digui "eggeh", "gabba", o "eeee".

-No s'espanti si un individu excessivament dolç se li acosta a la cara i li pessiga la galta. No s'espanti si ho fa repetidament. No s'espanti, tampoc, si darrere seu un individu d'edat semblant però amb ostentosament menys cabell se'l mira amb cara embadalida i orgullosa. Amb el temps, pot aprendre a anomenar-los "a-a" i "a-i".


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Arxiax

Arxiax

63 Relats

90 Comentaris

70258 Lectures

Valoració de l'autor: 9.03

Biografia:
Vaig néixer el 88. Sempre m'ha agradat escriure, no sé exactament perquè. De fet, potser mai m'ha passat res digne de ser escrit, però he estimat, he oblidat, he sentit... I amb això jo ja en tinc prou.

I look up in my inwards eye
which is the bliss of solitude....



Nota: Hi ha algú que comenta relats en nom meu.... em sap greu si us ofèn