M'AGRADA LLEGIR

Un relat de: Ros Martí
“La poesia ens espera
Entre la carn i les ungles
Entre les calces molles
I els ulls oberts” J. B.

Vaig trobar aquesta cita en un llibret de poemes que la mare guardava en un calaix tancat amb clau a la seva tauleta de nit. Jo devia tenir set anys, vuit a tot estirar, encara no tenia la regla que em va venir amb nou. De primeres no ho vaig entendre però uns anys més tard, no masses, esdevingué una mena de guía vital i sempre la llegia quan les circumstàncies m’eren contràries.
Des de llavors m’agrada llegir.
Sobretot m’agrada llegir després de fer l’amor. Només una pàgina. I comprovar si allò que els mots em transmeten s’adiu amb el que sento. Et semblarà rar i per això t’ho dic. Perquè no et vingui de nou el dia que pugis a casa. Faré sopar. Tu portaràs el vi (t’agrada el vi, oi?), sorprèn-me. En acabar, maduixes amb nata. Et trauré la camisa i xuclant-te els mugrons et faré cridar. T’estremiràs i no podràs retenir un gemec. Amb la ma oberta copsaré l’abast dels teus genitals. No et facis il.lusions, no em sorprendràs. Un cop nu et ruixaré de nata i et lleparé, atrafegada. M’encaixaré damunt teu i cavalcaré fins a perdre’t de vista. No cridis quan arribis al zenit, no ho suporto. Després ajau-te al meu costat. Dorm. O fuma, no em molesta. Però calla, necessito no pensar en res després dels orgasmes, tan sols visualitzar allò que ha de venir després.

Em posaré l’antifaç, caminaré a les palpentes fins a la prestatgeria. No dependrà de com hagi estat el clau, de si m’has fet bramar o se t’ha encongit. Serà pur atzar. Potser tindràs sort i et tocarà “Les mil i una nits “. L’últim home que va pujar és al jardí, sota el presseguer. Li va tocar ‘Crim i càstig”.

Comentaris

 • Enhorabona[Ofensiu]

  Benvolgut/Benvolguda participant:

  Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat pel jurat d’autors i d'autores de l'Associació de Relataires en Català, com a finalista del XIV Concurs ARC de Microrelats «Orígens/Arrels» i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.
  És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria, t’agrairíem que, tan aviat com et sigui possible, ens facis arribar l’autorització perquè el relat sigui inclòs en el recull, com bé s’indica a les bases del Concurs.
  Només cal que ens enviïs per correu electrònic a l'adreça: concursos.arc@gmail.com el TEXT AUTORITZACIÓ que adjuntem al final d’aquest missatge amb l’assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ RECULL ORÍGENS/ARRELS, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les dades personals que et demanem.

  Cordialment,
  Comissió XIV Concurs ARC de microrelats


  /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  TEXT AUTORITZACIÓ

  En/na .............................................................................................
  Nascut/da el ..../..../........ amb D.I.Número .........................................
  Amb domicili ........................................................ Codi Postal ...........
  Vila/Ciutat ......................................................................................
  Comarca ........................................................................ Altres dades postals ...........................................................................................
  Telèfon de contacte................................ altres tel..............................
  Nick al concurs o pseudònim relataire ..................................................
  AUTORITZO
  a l'Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat que du per títol ..............................................................................................., seleccionat del mes de .............................................., dins del subtema ................................................., del qual en soc autor/a, en el recull de microrelats «Orígens/arrels» que s’editarà a finals de 2024,
  on vull constar amb el nom d'autor/a .............................................. (en cas de no omplir aquest apartat s'entén que l'autor/a vol aparèixer en el recull amb el nick/pseudònim amb el qual ha participat en el concurs).
  Així mateix, també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l’ARC.

  Data ......................................................

 • Relat rebut[Ofensiu]

  Relat rebut correctament. Entra a concurs.

  Recorda, ja no el pots esborrar!
  Qualsevol dubte contacta amb nosaltres en el nostre correu:
  concursos.arc@gmail.com

  Gràcies per participar.


  Comissió XIV Concurs ARC de microrelats

l´Autor

Foto de perfil de Ros Martí

Ros Martí

74 Relats

169 Comentaris

21949 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
Travesso de tornada el pont de les estrelles.

Tots els meus relats, poemes i cabòries a celesti1462.blogspot.com.es

També el meu e-book RELATS FUGISSERS, disponible a Amazon per a qualsevol dispositiu. Va, que costa menys que un esmorzar...