L'estiu de 1970. Fragments. 21

Un relat de: minotaure

Aquell any 1970 va ser molt sec i calorós, especialment l'estiu. Ens passàvem tot el dia al carrer, les mares havien de venir a buscar-nos perquè dinéssim o sopéssim i gairebé ens havien d'arrossegar cap a casa. Menjàvem més ràpid que mai i de seguida tornàvem al carrer.
Al vespre, bruts i esgotats, ens aplegàvem al voltant de la font i jugàvem amb l'aigua. Un ficava la mà plana contra el forat de l'aixeta i engegava la font intentant dirigir el finíssim doll cap als altres que fugíem corrent. La manguera curta no ruixa! cridàvem. Altres vegades ens buscàvem pistoles d'aigua i ampolles de plàstic i lliuràvem inacabables batalles.
D'una manera o altra sempre acabàvem tots molls. L'aigua, barrejada amb la brutícia de jugar pels carrers i els horts tot el dia dibuixava com recs a les nostres cames. Recs que baixaven des de les cuixes fins als peus.
Al final, ja tard, les mares ens obligaven a tornar a casa a banyar-nos i a dormir.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

minotaure

25 Relats

11 Comentaris

19673 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Relats encadenats que també podríem anomenar novel·la.

M'interessa molt que em critiqueu ja que és la manera de millorar aquesta primera novel·la que he escrit. Sobretot la prosa, l'estil, l'estructura narrativa.... ja que la història és més difícil de jutjar amb aquest sistema de lliuraments a termini.

Gràcies a tots

Lluís

També he d'agrair a Copèrnic i Vladimir que fa uns mesos es llegissin la novel·la (llavors tenia un altre nom) i em fessin la crítica.