Les pèrdues

Un relat de: Elia Riverola
Les pèrdues:

Al llarg d´aquesta vida, tots tenim pèrdues , pèrdues grans, pèrdues petites,pèrdues de temps… Les pèrdues poden ser positives o negatives , pero sempre tenen un gran significat al darrere . Quan se´t mor algú, tens una pèrdua, una pèrdua molt gran,una pèrdua que voldries recuperar però que es impossible. En canvi una pèrdua de temps pot durar moltes hores, però saps que al final aquella persona vindrá. Moltes vegades la gent es pensa que les pèrdues son negatives, que no tenen volta enrerre, pero moltes vegades quan perds una cosa en guanyes 5. Per exemple , perds a algú estimat , llavors trobarás a algú que te estimi i te apreci com ho feia aquella persona a qui tú estimaves de debó . Les perdues van lligades amb els guanys, aixi que tú pensa que cada cop que perdis algo , trobarás mil maneres de arreglaro, mil maneres de guanyar que serán beneficiosos per a tu .


Elia.Riverola.2012.

Comentaris

  • Resposta[Ofensiu]
    Elia Riverola | 01-09-2012 | Valoració: 10

    Moltes gràcies pel comentari.

  • Un suggeriment[Ofensiu]
    Jaumedelleida | 04-07-2012

    He llegit el teu relat i a partir d'ell, he volgut saber quelcom de tu a la biografia. Crec que a part de jove d'edat, cal que maduris una mica més,literariament parlant, si vols tenir èxit en l'escriptura. Cal expressar-te millor i més correctament. Repassa'ls els teus escrits i fixa't-hi que hi tens moltes falles ortogràfiques i això no pressagia bon futur literari, de moment. Tens temps. No vulguis còrrer. No et dolgui que t'avisem però si vols fer-te valorar, cal que t'hi fixis una mica. Ara ho tens fàcil amb això dels correctors, si vols, i sobre tot, sobre tot, llegeix molt.

l´Autor

Elia Riverola

7 Relats

3 Comentaris

3758 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Tinc 14 anys, i ja he escrit varis relats curts. M´agradaria dedicar-me de debó a la escriptura, perqué sé, i sento que aquesta és la meva passió. I crec, que si començo desde tan "jove" a escriure, puc tenir molt de futur guanyat. Molta gent diu que sóc massa jove i encara tinc milions de possibilitats, pero jo ha he trobat la meva: La escriptura. Així dons, moltissimes gràcies per visitar el meu perfil, i espero que us agradin els meus relats.

Elia. Riverola