Els Dons.

Un relat de: Elia Riverola
Bé, començaré a escriure sobre una cosa, que sempre he volgut escriure, qué me apasiona, aquesta paraula és molt curta , és el :Dó. Tothom té dons, si, si, ara la gent pensará : “Jo no tinc cap de dó”.

I es qué el dó es algúna cosa, qué saps fer millor que la altre persona. Ja bé pot ser escriure, dibuixar, cuinar, ballar… hi han milers de dons que la gent encara desconeix de ella mateixa. No neixes amb cap dó, el tens que buscar, el tens que descubrir, i practicar, fins que se´t dongui perfectament.

M´ agraden els dons, m´agrada la gent que sap qué té un dó. El dó, per a mi, és com el poder d´ una persona, avera, la gent sap fer moltes coses, peró sempre hi haurá una que sabrá fer millor, i de aquesta paraula se´n diu Dó. Crec que la gent que encara no ha trobat el seu, el té que descubrir, tard o aviat, n´és igual, pero estic segura de qué quant el trobi, no podrá parar de voler´ne saber més.

Elia.Riverola.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Elia Riverola

7 Relats

3 Comentaris

3742 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Tinc 14 anys, i ja he escrit varis relats curts. M´agradaria dedicar-me de debó a la escriptura, perqué sé, i sento que aquesta és la meva passió. I crec, que si començo desde tan "jove" a escriure, puc tenir molt de futur guanyat. Molta gent diu que sóc massa jove i encara tinc milions de possibilitats, pero jo ha he trobat la meva: La escriptura. Així dons, moltissimes gràcies per visitar el meu perfil, i espero que us agradin els meus relats.

Elia. Riverola