Els joves pensem.... Noves tecnologies

Un relat de: Elia Riverola
Les noves tecnologies:

Crec que les noves tecnologies, están acabant amb la comunicació cara a cara.

Abans quant et volies comunicar amb algú, quedaves, a pendre algo,o casi sempre et conectaves directamente amb les persones. Ara, amb les noves tecnologies ha canviat tot. Els telefons mòbils, d´avui en día els smartphones i les reds socials, diexen a un costat la comunicació parlada, per la comunicación escrita. Primer la “novetat” va començar amb els SMS, eran super divertits, ja que era mes barat, que parlar per telefon Tothom ho utlitzava, ara més que mai s´ utilitza una aplicación que és diu WhatsApp, la majoria de gent que té un móbil amb conexió Internet i, té baixada aquesta aplicación. Moltes vegades miro a la gent, teclejant, i sento tristesa al no poder escoltar la seva veu.

La gent está perdent la comunicacio, una comunicació oral que avans era especial, perque podies sentir la seva entonación, la seva mirada creuantse amb la teva el seu somriure, i es captaven moltes més coses que escribint, es captaven sentiments en directe. Pero he d´ admetre que quant escrius perds totalment la vergonya, y te atreveixes a dir més coses, que cara a cara et seria mes difícil de expressar. Pero parlant sents emocions, que és molt difícil captar escribint.

Elia.Riverola

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Elia Riverola

7 Relats

3 Comentaris

3759 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Tinc 14 anys, i ja he escrit varis relats curts. M´agradaria dedicar-me de debó a la escriptura, perqué sé, i sento que aquesta és la meva passió. I crec, que si començo desde tan "jove" a escriure, puc tenir molt de futur guanyat. Molta gent diu que sóc massa jove i encara tinc milions de possibilitats, pero jo ha he trobat la meva: La escriptura. Així dons, moltissimes gràcies per visitar el meu perfil, i espero que us agradin els meus relats.

Elia. Riverola