Els joves pensem....Bullying, perquè?

Un relat de: Elia Riverola
Perquè insulteu? Perquè menyspreeu?,Perque?. Os voleu fer sentir superiors, dons bé, l´unic qué em feu es pena.

Malauradament, en aquest món, hi ha molt tipús d`aquestes persones. I es qué, crec qué qui fa això, li podeu dir “Bullying”, prò bé, crec qué no arriben ni a això.

Crec, qué qui fa això es perqué es sent inferior, insrgur de si mateix, i té la necesitat, sí, digem-ho així, de insultar o menysprear a algú.

No som iguals tots, dons perquè insulteu?. Si os heu fixat, la gent que insulta, a qui ho fa?, A gent inferior qué ella, sabeu perqué?, dons perqué sabem que si els menyspreen, insulten, o qualsevol altres tipús de cosa, com ells són “superiors” (en el meu cas rídiculs) no els farán res, es quedarán callats. També, moltes persones, ho fan per aburriment, o simplemente per riure de algú.

Tenía ganes de fer un esrit sobre això, perquè la gent “superior”, reflexioni, i qué per a la gent “inferior” tingui força, ganes , i valor per a seguir lluitant.

Perquè quant menys t´ho penses el vent bufa al teu favor.

Elia Riverola. Relat 2013.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Elia Riverola

7 Relats

3 Comentaris

3741 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Tinc 14 anys, i ja he escrit varis relats curts. M´agradaria dedicar-me de debó a la escriptura, perqué sé, i sento que aquesta és la meva passió. I crec, que si començo desde tan "jove" a escriure, puc tenir molt de futur guanyat. Molta gent diu que sóc massa jove i encara tinc milions de possibilitats, pero jo ha he trobat la meva: La escriptura. Així dons, moltissimes gràcies per visitar el meu perfil, i espero que us agradin els meus relats.

Elia. Riverola