L'Arnau i el Francesc 14. Plans per al cap de setmana

Un relat de: Vicenç Bacardit i Garcia

Plans per al cap de setmana

Va arribar el dissabte, i amb ell l'últim dia d'independència i llibertat per als nostres dos amics treballadors, així que van decidir que havien de fer alguna cosa que estigués bé. Però com que pensar no era pas el seu fort, no va ser fins a les cinc de la tarda que van trobar la tan desitjada activitat. I no és que fos idea seva, no! Va coincidir que el seu amic, el Raven, els va trucar per veure si volien fer unes partidetes a la Play. Seria una trobada com les de sempre, amb cinc o sis tios sense res a fer un dissabte a la tarda passant-se un comandament tot suat i llardós els uns als altres. Segurament allà també hi trobarien el Marc o el Sánchez o el Pep. I jugarien al FIFA no sé quin any que sempre portava el Pep, qui normalment acabava guanyant el campionat que muntessin.
Així doncs, van acceptar la invitació, entre d'altres coses perquè no vivia massa lluny, l'Enric Raventós.
Van baixar els dos al carrer i el van creuar. El Raven vivia justa davant del seu bloc, sobre un bar-granja del seu pare on sovint quedaven per prendre alguna cosa i xerrar.
-Som l'Arnau i el Francesc! -va cridar el primer, apropant la boca al micro de l'intèrfon.
De seguida van poder obrir la porta i pujar fins al quart segona que és on vivia el seu amic.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Vicenç Bacardit i Garcia

Vicenç Bacardit i Garcia

55 Relats

20 Comentaris

58431 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
Vaig nèixer el 1980 a Sabadell, tot i que visc a Igualada des dels tres dies d'edat.
Només he guanyat un parell de cops els jocs florals de l'institut, però espero tenir una mica més d'èxit en el futur amb les meves novel·les, els meus relats i les meves... paranoies. Bé, com a mínim, a veure si m'hi poso una mica més que fins ara.