LA PLATJA

Un relat de: GRANOTA11
Assegut sobre la tovallola a la sorra encara fresca de la nit passada queda embadalit mirant l'horitzó. El mar està en calma. Tanca els ulls i escolta: la brisa marina que transporta aquella olor a sal que pica als ulls, els crits de les gavines que sobrevolen el murmuri seré de l'aigua... Es banya la cara amb l'escalfor dels primers raigs de sol i no pot estar-se de somriure, se sent tranquil i feliç.
Al seu costat la Marisa pren el sol mig endormiscada entre tanta calma. Ell estira el seu braç i amb la mà acarona la seva cuixa, li agrada sentir la pell bronzejada de la Marisa lliscant entre els seus dits, és tant suau... sent com se li eriça la pell al tacte de la seva mà. El contacte amb el seu cos li provoca un agradable calfred que entra per la mà, li recórrer l'esquena i acaba amb una petita fiblada al cor. La seva escalfor corporal ha pujat uns quants graus. Realment està enamorat. El món podria parar-se en aquest precís instant de felicitat i deixaria de respirar amb un gran somriure als llavis.
Agafa la llauna de refresc i en fa una glopada per refrescar-se una mica. El gust dolç i el crepitar de les bombolles de gas a la boca el treuen del seu moment. S'aixeca i córrer a capbussar-se dins la fredor del mar.













Comentaris

  • Gràcies[Ofensiu]
    GRANOTA11 | 18-02-2020

    PERLA DE VELLUT va ser un exercici d'escriptura que no havia fet mai i el resultat no va estar gens malament.
    Moltes gràcies per la lectura i l'apreciació.

  • Hola Granota11[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 18-02-2020

    El dia 4 de febrer, et vaig comentar aquest relat.........!!
    Quan vulgues ja em diràs alguna cosa... en la meua pàgina... Gràcies...
    Salutacions...
    Perla de vellut

  • Enamorat[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 04-02-2020 | Valoració: 10

    Quina platja més fantàstica acabe de llegir, la qual està molt bé relatada, on el protagonista està molt enamorat de la xica... Ooooooo!! Quantes sensacions es despleguen en el seu contingut.
    Molt bona, Granota11

    Perla de vellut

l´Autor

GRANOTA11

9 Relats

27 Comentaris

7924 Lectures

Valoració de l'autor: 9.82

Biografia:
Sé que sóc així, però m'agradaria ser millor.
De tot somriure es treu una il·lusió de totes les paraules un record.
Espero aprendre molt de tots vosaltres