LA CÀPSULA

Un relat de: Ros Martí
LA CÀPSULA

La càpsula és estreta i crema degut a la fricció exterior. Mentre puja pensa en els companys que deixa. Ja no hi pot fer res que no sigui mirar amunt i somiar veure de nou les estrelles. Per seguretat no hi ha finestres i tot és foscor allà dintre. És un viatge curt i pensa sortir-se'n sense gaire trasbals tot i que sap que haurà de patir algunes seqüeles. Estava avesat a jugar-se la vida a diari però no a que la vida es fongués al voltant seu, tan de pressa, tan sorprenentment de pressa.. Tot i que puja a una velocitat de pocs metres per minut la sensació és d'ingravidesa i l'angoixa corprèn els seus pensaments. "Com serà la vida, ara? Retrobaré els meus com els vaig deixar?" No deixa de fer-se preguntes. No sap si al poble tot serà com abans. Quan l'habitacle es deté carrisquejant a batzegades, sent moltes veus a fora de gent que s'apressa a obrir-lo. Després de més de quaranta dies atrapat al fons de la galeria esfondrada, el sol del dia que crema la superfície terrestre l'encega malgrat les ulleres negres que li han fet arribar. "Les estrelles s'hauran d'esperar", pensa en sortir...

Comentaris

  • M'has enredat[Ofensiu]
    Fidel Català | 14-03-2022

    Jo ja veia un viatge a l'espai, has jugat amb allò de la ingravidesa, i era una metàfora... molt bé, m'agrada com ens enganyes en aquest relat.

  • Montacàrregues[Ofensiu]
    Prou bé | 14-03-2022

    Un viatge curt cap a la vida, que no cap als estels!
    Original, amb sorpresa final. No és un relat "fantàstic" sinó un relat de la realitat present en algunes feines.
    Amb total cordialitat

  • Viatge: [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 10-03-2022 | Valoració: 10

    Una història en un minut i biogràfica, que m'ha sorprés tot la seua acció. És un viatge en una càpsula. Això ha passat de veritat? Em sembla que puga ser fantàstica, perquè vol eixir de la càpsula.
    Molt bo i molt entretingut.
    Hui m'he recordat de tu i et comente que tinc un nou relat editat, quan pugues i tingues temps, ja m'ho diràs, alguna cosa. M'ha agradat com descrius tot aquest relat i et tinc com a preferida.
    Cordialment.

l´Autor

Foto de perfil de Ros Martí

Ros Martí

70 Relats

164 Comentaris

19884 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
Travesso de tornada el pont de les estrelles.

Tots els meus relats, poemes i cabòries a celesti1462.blogspot.com.es

També el meu e-book RELATS FUGISSERS, disponible a Amazon per a qualsevol dispositiu. Va, que costa menys que un esmorzar...