Jocs de seducció per e-mail (IV)

Un relat de: ninona

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Desfermat del tot el seu instint més salaç, ja no tenia prou amb el plaer que obtenia. El seu subconscient el dibuixava allà a fora, observant-la, endinsant-se amb ella en els laberints del delit absolut, la satisfacció dels més obscurs anhels.

Justament per això va sortir de la dutxa, tota xopa, i mirant descaradament cap a la porta es va ajupir lentament mentre deixava a la vista la seva pell més íntima i rosada. Es va tocar amb delectança i després va acostar la seva ma a la boca amb insinuant golafreria.
A continuació, i sense deixar de mirar cap a la porta, es va posar de quatre grapes i es va estirar felinament - els pits gairebé fregant el fred terra de marbre, la gropa en alt. A poc a poc es va girar fins oferir la majestuosa visió del seu cul en pompa, tot el seu cos implorant ser muntat.

Sense canviar de postura es va apropar al calaix on guardaven les seves joguines i després de remenar una mica va trobar el que buscava: un penis de proporcions considerables, erecte, de tacte suau, amb el punt just de flexibilitat i un pèl fred pel seu gust - si l'escalfava una mica, podria pensar que era el d'ell, el seu.
El va llepar gormanda, com si fos la llaminadura més dolça, per acabar introduint-lo a poc a poc en la seva boca, i traient-lo quan el sentí arribar a la gola. A dins, a fora, cada vegada més de pressa, goluda del seu membre absent.
De la boca als pits. Perduda en el canal que es formava entre les sines, les generoses mamelles van atrapar la joguina com si es tractés de la seva verga i la van masegar lascivament.
Dels pits al cony. Va inserir el consolador en la vagina xopa i un cop tot a dins va activar el mecanisme vibrador i va deixar anar les mans. Tot el seu cony vibrava amb ell i les onades de gust que sentia la feien estremir i fregar-se contra el terra.
En escórrer-se, el mirall li va retornar una imatge desconeguda, gairebé feréstega. Amb voluntat pròpia, la seva ma va rescatar la joguina del seu amagatall i la va clavar sense espera, lubricada només pels seus propis sucs, en el forat del cul. Sense cap compassió, va empènyer-la fins el fons, deixant fora només la base i accionant al màxim la seva potència. Sentir-se sodomitzada tenia un deix de perversió que incrementava, si hagués estat possible, el plaer físic que fruïa. Aquella vegada l'orgasme la va deixar exhausta, quasi bé sense esma per enretirar aquell objecte profà de la seva anatomia.

Comentaris

  • Uns jocs plens de naturalitat[Ofensiu]
    angie | 20-04-2006

    Seducció molt íntima. Detalls ben trenats i donant cos a un relat on el sexe juga (i mai millor dit) el paper principal.
    M'ha agradat perqué l'has escrit tal com raja, passant de floritures i metàfores, no calia i a més penso que la gràcia d'aquests quatre relats, està en la seva concreció.
    Opino el mateix que la majoria, això sí... el paràgraf introductori d'aquest, el trobo genial... com una melodia insinuant que es converteix en una percussió desfermada a mida que avança la lectura.

    petons

    angie

  • Seducció amb un mateix[Ofensiu]
    Leela | 13-04-2006

    M'ha agradat com has relatat aquesta auto-seducció de quatre grapes sota l'automirada atenta.
    Estic d'acord amb en Biel pel que respecta a que potser es fa massa curt, però a l'hora penso que potser és la teva intenció donar-nos petites dosis de mini-relats. M'agrada per la naturalitat amb que escrius i per l'aparent manca d'intencions amagades que és el que, al meu parer, encara els fan més eròtics.

    Una abraçada, Ninona.

    Leela

  • els jocs...[Ofensiu]
    Capdelin | 11-04-2006 | Valoració: 10

    evolucionen
    i aquella mà en el pubis i aquells dits suaus fregant la vagina... donen pas a la mecanització eròtica, a la vibració a ritme de rock o heavy metal...
    el cos autoprodueix plaer, el necessita i això és positiu i sa...
    un relat breu però atapeït i amb un ritme intens i clar i cru... sobra la poesia!
    una abraçada!

  • De tot en diuen seducció...[Ofensiu]
    Biel Martí | 11-04-2006

    De tot en diuen seducció, fins i tot del sexe explicat sense cap mena de pudor i amb gràcia. Crec precisament que el millor d'aquesta saga de mini-relats eròtics és, precisament, que no sembles voler anar-te'n per les branques amb descripcions excessives ni amb històries paral·leles al fet eròtic en sí. Està ben escrit i la naturalitat fa que cada lliurement es faci curt (de fet, massa curts, tallen la lectura).

    Biel.

l´Autor

Foto de perfil de ninona

ninona

58 Relats

229 Comentaris

131894 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Vaig néixer a Barcelona el 1964. Volia investigar i fer grans descobriments, i vaig estudiar Bioquímica, però després de moltes voltes he acabat fent projectes informàtics, una feina que m'agrada.

De sempre m'ha apassionat llegir i escriure. Un dia vaig descobrir aquesta web a través d'un bon amic que hi escrivia, i des d'aleshores m'hi passo quan puc.

Va haver un temps que participava en els reptes (aleshores nomès hi havia el clàssic) i era gairebé addictiu, però ara m'és gairebé impossible.
Darrerament m'he aficionat al niporepte, però només hi participo de tant en tant.

També em trobareu al bloc Univers madur.

Passeu-vos, comenteu i no dubteu a criticar: és la millor manera de millorar.

Per qualsevol cosa que vulgueu, m'agradarà tenir notícies vostres ...

ninona1206[arrova]gmail[punt]com


Per si us fan servei, algunes eines i enllaços útils