Ja et trucaré

Un relat de: Carícies

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Escolta Maria, ara no puc... Ja et trucaré.

- Hola, Maria, què tal ?, ei!- va contestar la Núria un pèl atabalada.

Feia estona que sentia un tango que li era familiar. Ostres, el telèfon. Va agafar la bossa que tenia als peus i va furgar-hi a dins, removent l'agenda, l'estoig, el paquet de mocadors, la caixa grossa de llumins, el paquet de Camel, fins a trobar-lo, instal·lat en el fons. Com sempre fa el malparit.

- Ei!, feia temps que no parlàvem, tia. Des d'abans de vacances! Com t'ha anat?

Dos dits grimpaven lentament pel genoll i començaven a jugar amb la vora de la faldilla de seda. Mica en mica, anaven ascendint la cama dreta, per la directíssima, enretirant suaument la peça de roba. La porta del cotxe estava oberta. Ella, en el seient del conductor, girada cap enfora. Ell es trobava dret, enganxat al seu cos, presoner entre les seves cames obertes.
Havien començat a besar-se, acaronar-se, pentinar-se, mossegar-se, quan va sonar la melodia d'un tango. El dits, després d'una breu pausa cedida per facilitar la recerca de l'aparell, van continuar el seu camí.

. De veritat, tia, has tornat amb el Siscu? Me n'alegro, de veritat, me n'alegro.- Va contestar la Núria, sincera.

Els dos dits es van aturar i van decidir abandonar el seu propòsit. Quan ella va notar la retirada, de pressa, va retenir aquella decisió estrenyent dins la seva mà, la d'ell. Ara, després d'aquest senyal de convit ell va deixar tot el palmell sobre la pell morena. Immediatament, el dit petit va prendre la iniciativa; obria camí i la resta de dits el seguien amb suaus moviments de delicat pianista. A mida que avançaven hi notaven, cada cop més, l'escalfor del seu entrecuix. Quan van tocar les calces, amb un àgil moviment les van enretirar cap a la dreta. Eren negres, de cotó. La visió d'aquelles cames obertes, els pèls que li sortien i la insinuació delicada dels llavis xops, va accelerar la respiració d'ell. Amb l'altra mà es va començar a fregar el penis ben marcat sobre el pantaló texà. Ella s'hi va començar a fixar.

- De puta mare, tia, a Astúries, ostia, sí, la ruta del Cares!. Què bé! Que bé! Ostia, que bé!, a Astúries amb el Siscu!!!!!- La Núria estava molt excitada i necessitava una dosi més alta d'oxigen per a poder contestar.

Dos dits van començar a seguir el contorn d'aquells llavis rosats i sucosos. Estava humida i molt calenta. Les seves cames denotaven l'excitació amb lleugers moviments incontrolats. Molt viu, el dit gros va començar a entrar dins el seu cony. Ella va tensar el coll enrera fregant el cap contra el respatller. A ell ja no li cabia dins del pantaló, així que es va descordar el botó, es va baixar la cremallera i se la va treure per sobre de l'eslip negre de lycra que ja duia tacat d'excitació. Veient el foc en els seus ulls,va introduir dos dits més.
Tots tres van començar a entrar i sortir banyats en un flux ardent que facilitava les carícies i que a ell, aquell tacte de sexe obert, l'hi posava més dur que un mall. Ella es va fixar que la tenia fora, la veia erecta, vermella i li van venir unes ganes boges de posar-se-la a la boca i succionar-la. Es va imaginar l'escena introduint l'índex entre les seves dents. El va mossegar, el va humitejar de saliva i se l'anava ficant i traient mentre el llepava amb la punta de la llengua.

- Escolta, reina mira que ara......Què? No et sento! Com dius?- La Núria ja no dominava l'acte comunicatiu. El missatge no verbal que estava rebent distorsionava la comprensió verbal que pretenia controlar.

En aquell moment, ell, sense treure de dins els tres dits i sense parar de dibuixar dins d'ella petites circumferències de plaer, es va ajupir i sota la faldilla es va posar a llepar de dalt a baix aquells molsuts llavis tan llaminers. Va enretirar els dits i hi va introduir la llengua assaborint la mel d'aquell sexe melós.

- Escolta, Maria, ara no puc...Ja et trucaré- ja no es sentia capaç de poder portar dues converses a l'hora, així que va penjar.

Va llençar el telèfon sobre el seient del copilot i la seva mà urgent va anar decidida a trobar aquell samal turgent i esvalotat. Quan el va tenir entre les mans, el va estrènyer amunt i avall amb força. Ell va començar a fregar el clítoris amb un dit rebel i amb la boca bavejant es va menjar, desordenadament, tot aquell entrecuix impacient. En notar el xiscle d'ell entre les seves cames i l'escalfor de la seva llet entre els seus dits, es va córrer aixafant-li el cap i tibant-li els cabells.

Abans d'eixugar-se, es van somriure i es van besar fent-se mal als llavis.

- Qui era, Núria?- li va demanar expectant
- La Maria. Ostres ja la trucaré. No he pogut més i he hagut de penjar- va contestar somrient.
- Per què?- i li va retornar el somriure
- Que per què? Ostia tiu, a tu que et sembla? Quan me l'has començat a menjar ja no hi havia forma de controlar. -li va contestar amb una veu entendrida pel record del plaer.
- S'haurà adonat?- li va demanar un xic amoïnat
- No. Crec que no, però tant me fa. Ha estat genial. - La Núria estava totalment relaxada
- Besa'm- li va exigir ell
- Mmmmmmmmmm m'encanta la teva boca. - contenta d'haver viscut aquell moment màgic.


Comentaris

  • No t'havia llegit mai.[Ofensiu]
    Gemma34 | 02-01-2006

    De fet, llegeixo poc, pshh... no ho diguis.


    Gemma34

  • Erotisme ben treballat...[Ofensiu]
    angie | 28-12-2005

    per un relat que no és de construcció fàcil.
    M'agrada com l'has desenvolupat...
    Felicitats i ja tens un altre relataire que et comentarà.

    angie

  • Bon relat[Ofensiu]
    foster | 28-12-2005

    amb un erotisme juganer i fresc...bona prosa que manté el ritme propi de l'escena (que no és fàcil)...amb una estructura pensada i desenrotllada amb encert.

    et seguiré llegint (he vist alguns comentaris teus i m'has intrigat)

    foster

  • Excitant[Ofensiu]
    Ilargi betea | 06-10-2004 | Valoració: 9

    Molt bé, el relat té un ritme que t'enganxa i a més l'escena està descrita amb tant detall que sense esforçar-te gaire et trobes imaginant-te en aquella situació. De fet,qui no ha viscut un moment semblant? sempre hi ha la típica trucada inoportuna que no pots deixar de respondre, moment que la parella aprofita per fer-te "patir" una miqueta....
    Molt bona entrada al web!

    Una abraçada i molta màgia!