INSEPARABLES

Un relat de: Materile



INSEPARABLES

Quan penso en la meva vida sense tu, crec que no ho podria resistir. Quan et vaig conèixer et vaig odiar, però he de reconèixer que ara no puc passar sense tu.

Aquesta nit, m’he despertat un parell de vegades, m’he tombat cap al teu costat i en la foscor t’he palpat i he suspirat, i el teu batec rítmic m’ha donat confiança, saber que eres al meu costat, sentir la teva companyia ha fet que em relaxés i em lliurés als meus somnis ; tu hi eres present.

Al matí, has estat tu qui s’ha despertat primer: sempre igual, amb el mateix humor. M’he arreglat per anar a treballar, i tu m’has recordat que m’havia d’apressar si no volia fer tard a la feina. No saps com et beneixo, ets tan perfecte…, cosa que no sóc jo.

Sé que tothom et voldria, ets únic, quan vénen a casa les amigues, m’ho diuen: “Que n’és de bufó, és encantador”, i jo sento una certa gelosia. A vegades ens hem discutit i t’he odiat com el primer dia, quan vas entrar en la meva vida, ja que tot ho controlaves. Suposo que és una apreciació meva: recordes quan va néixer la filla? T’hauria matat, anaves massa lent, i jo volia que el temps passés ràpid i que s’acabessin els dolors; i tu, amb la flegma d’un anglès. Però això és aigua passada. No t’ho tinc en compte. Sempre has procurat fer tot el que t’he dit.

Ara et miro i no et reconec. T’he de demanar perdó, per molt que t’estimi no tinc més remei que ser-te infidel. Ha estat sense voler, amb el drap de la pols t’he donat un cop i has caigut a terra; t’has obert, i de dins teu han sortit mil molles, cargols, rodetes, el vidre trencat i... jo, desesperada, què més podia fer? me n’he anat a un gran magatzem a comprar un altre despertador.

No serà el mateix, no tindrà el mateix so: t’estimo! Sempre et tindré en la meva memòria.


Relat presentat al concurs de microrelats “ARC de microrelats 2011-2012 Sentiments”, temàtica de maig: “Amor”

Comentaris

  • Sentiment amorós amb sorpresa[Ofensiu]
    Unaquimera | 29-05-2012

    Apa, aquesta vegada tu també has decidit tramar una història al voltant d’un personatge sorpresa! T’has sortit la mar de bé, doncs!
    Crec que l’has portada endavant bé, i que la mida del relat li escau força tant a la part d’intriga com a la de desvetllament del “misteri” o del personatge misteriós per part de la narradora.

    Ben fet, Maria Teresa!

    M’alegra haver coincidit amb tu en aquesta darrera convocatòria, la més amorosa de tots els Sentiments ;-))

    T’envio una abraçada rodona com l’esfera d’un rellotge,
    Unaquimera

  • Divertit[Ofensiu]
    Naiade | 24-05-2012 | Valoració: 10


    Com m’has enganyat Matarile!! He gaudit llegint el teu relat i mai hagues pensat que es referia el despertador a qui jo no estimo gens, bé potser si una mica...Que seria de mi si amb faltes! Si en podria comprar un altre però costa d’acostumar-se a lo nou, no li coneixes els seus punts febles que tant costen de trobar. Bona idea!!
    Una abraçada

  • Ñ'amor a les petites coses[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 17-05-2012 | Valoració: 10

    Fantàstic Materile! M'has ben enganyat, però t'ho agraeixo molt i molt. Perquè a mi m'agraden molt les petites coses que ens fan companyia diariament. I per què no tenir amor per un despertador? Si fós psicòleg, es podria analitzar, però com que no ho sóc, doncs senzillament et diré que m'has atrapat amb aquest relat, que m'ha encantat i que et felicito per l'exercici de sinceritat. No tothom reconeix aquesta mena d'amors. Una abraçada.

    Aleix

  • free sound | 17-05-2012 | Valoració: 10

    Molt bo!
    L’humor que no ens falti.
    Jo no l’estimo tant el despertador,
    però el text molt aconseguit.
    Una abraçada

  • Molt bé, Materile![Ofensiu]
    Mercè Bellfort | 17-05-2012

    M'has fet caure de quatre grapes! Sort que jo tinc unes característiques diferents al teu personatge i espero no haver de ser reemplaçada per una altra. Hahaha! M'ha passat el temps volant mentre et llegia!
    L'enhorabona per haver sabut amagar amb mestria el teu amor. Ara que m'hi fixo... jo també en tinc un de semblant, hahaha!
    Petons, Materile!

    Mercè

Valoració mitja: 10