Gràcies per tot, fidel amant, de digne poesia

Un relat de: Somnikat7

La llibreta de la vida ha quedat oberta, aquesta nit les pàgines anònimes ja s'estan omplint; mots, lletres i números corren ràpidament per a cada fragment del cor. Aquelles pàgines en blanc, ja han deixat de ser-ho i ara bateguen ràpidament per entre els detalls de la pell. En un petit instant semblava que s'havia aturat la tinta que feia accelerar el motor, però ha estat en veure la llum que ha començat a funcionar inesperadament i amb rapidesa. S'han acabat tots els colors de la sang, però se n'inventaran de nous si cal. Un líquid desconegut ha penetrat a l'interior de la sorprenen història, que ha volgut esborrar aquell misteriós final. Altra vegada sembla que aquesta fulla vulgui desaparèixer de nou, posar un punt al darrer fragment... Oh, no! Reacciona! Serà que no vols ser llegida altre cop? Ets l'única salvació davant el desconegut, només tu tens les respostes per renunciar a la mort, pots dir un SÍ a la vida... Quan vas veure aquella intensa llum, vas saber que no era el teu final...què era? Què amagues que fins ara ningú hagi gosat llegir? Què és el que ens falta per viure i poder posar fi a totes les injustícies que s'atreveixen a trair-nos? Revela'ns-ho aviat, t'ho demano... No vulguis formar part de paraules absurdes que ja saps que no tenen sentit, només et serviran per fer-me remoure el passat. Perquè ja no ens pertany el temps?... el temps que passa descontroladament cada moment que intento apropar-me a tu i trobar-hi el que em falta. Però ara que has tornat, que has vist la llum, respira i escoltem: concedeix-me donar-te una explicació a tots aquells errors... Vaig ser jo qui et va causar dolor, qui et va vessar sang damunt el teu propi cos, qui acariciava la coberta de la teva pell...era jo, qui volia inventar un altre final per a la teva vida... erets tu llibreta de poesies, anomenada Esperança, jo només sóc un pobre poeta que ja està cansat d'estimar una falsa amant... Però ara sí, només em queda dir-te que quan em mancava la companyia, amb tu podia sentir-me realment compres, em permeties explicar-t'ho tot i tu callada... No has respost mai, però has estat aquí quan et necessitava. T'he despertat per acomiadar- me'n, com tal dia no vaig fer, covard de mi, vull redactar el teu final com et mereixes i també acabaré d'escriure el meu, per posar fi a la meva vida. Una vegada et vaig arrencar la darrere pàgina que tu posseïes però he tornat per acabar-te i morir junts.

Gràcies per tot, fidel amant, de digne poesia.

Comentaris

  • Ella també té sentiments[Ofensiu]
    Egundoko | 15-01-2006 | Valoració: 9

    M'agrada com parles amb la meva llibreta! llibreta de poesia on evoques els sentiments quan ho necessites... N'he conegut uns quants que duen una d'aquestes llibretes a sobre, jo, personalment, faig servir qualsevol paper que arreplego quan em vé de gust escriure-hi quelcom.

    Saps què? jo no crec que el paper romangui callat mentre li expliquem tot el que ens passa, els sentiments que no podem dir a ningú més. Al contrari. El paper ens parla, és el nostre millor amic, perquè ens diu exactament allò que volem sentir, el que duem dins i no descobrim fins que ho llegim després d'haver-ho escrit.

    M'agrada el teu estil. Ràpid i ple de qüestions. :)

    *Gràcies pels teus comentaris

    Egundoko

  • La vida.... què és?[Ofensiu]
    Vida | 22-09-2005 | Valoració: 10

    M'encanta el relat, és una poesia feta prosa, una comparació amb la vida que se'm fa extranya però corprenedora a la vegada.... Filosofa sobre la veritat, sobre la vida.... és un gran punt de pensament, de reflexió i d'inspiració, amb unes paraules molt ben trobades.
    Al final, arriba el que passa amb la vida, tots hem de morir tard o d'hora, però sempre hi haurà l'Esperança plena de poesies que ens alegrin. ;)
    Raül

  • No deturis el teu temps[Ofensiu]
    Àngel Caigut | 22-09-2005 | Valoració: 9

    No et facis mala sang amb el passat, puix el teu dolor és el meu. A llarga vista el dolor mitigat serà melangia. Més tard, agredolç record. Finalment, una vida antiga, ja distant. Serà fruit de la fantasia i no sabràs quan va esdevenir, tot semblarà llunyà i forà en la teva vida. El nostre instant anònim ja ha passat i és millor recordar-ne aquells moments que ens ompliren i ens portaren felicitat.
    Mai fou facil la decisió, però estem d'acord en que era una pàgina caduca en la llibreta que és la vida. Escriu nous mots, altres històries. No et quedis aquí, encallada en aquesta línia, busca noves tintes amb que escriure i troba allò que necessites sentir. Jo sempre seré una passa darrere teu per tenir cura de tu.

    Continua escribint, princesa, saps que m'encanta llegir-te

Valoració mitja: 8.5

l´Autor

Foto de perfil de Somnikat7

Somnikat7

12 Relats

52 Comentaris

18696 Lectures

Valoració de l'autor: 9.34

Biografia:
Només sóc un individu d'una societat canviant ...

Sóc catalanista de mena independentista, Catalunya és la meva terra i amb orgull la porto segellada en mi.

M'encanta escriure i expressar-me en fulles de paper, formen part de mi.

Vaig néixer un 21 de juny de 1987.

Per interès, podeu comunicar-vos amb mi a:

nina15_9@hotmail.com

No deixeu de perdre aquesta afició a l'escriptura, sobretot la de la nostre catalana llengua!!

Merci per tot.