Fals amor

Un relat de: Korogami

Perquè encara segueixo sent invisible…ningú em pot donar la resposta?
Et segueixo cridant l'atenció, faig l'impossible perquè em vegis, però sempre apartes la mirada, és com si em clavessin una apunyalada i ja no ho aguanto més…prefereixo apunyalar-me jo, que m'ho facis tu, és massa dolorós…

Potser, el que vols, és fer-me mal, mal de debò, però una part de tu t'ho impedeix…sigues tal com ets, treu-te la mascara, m'és igual que hem facis mal tota la vida, només vull estar al teu costat…tortura'm, burlat de mi, ho desitjo si a tu et fa contenta…deixem ser la teva mascota, la teva fidel mascota…perquè se que un dia, em trauràs el collar, em diràs que m'aixequi, i m'abraçaràs amb molta força, i m'estimaràs tal com sóc, n'estic segur!

Seguiré aguantant fins que arribi el dia en que per fi et deixis estimar, no ho dubtis mai princeseta meva…



T'estimo…

Comentaris

  • Clar de lluna | 02-04-2008

    ...i tan fals! En l'amor un concepte bàsic és la llibertat i el no deixar de ser un mateix, MAI! Obsessió, potser? Me n'alegro que ja sigui aigua passada i que ho hagis compartit!

    Benvingut/da a RC

    Una abçada!

l´Autor

Foto de perfil de Korogami

Korogami

9 Relats

13 Comentaris

7863 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Jo sóc en Korogami, així em faré dir en aquest petit però no menys interesant indret cibernètic. Fou la meva jove moller qui descobrí aquesta pàgina, i també qui em va donar ànims a seguir en la creació d'un projecte que tinc en ment; publicar un llibre. No espero fer-me famós, no espero fer-me ric. Espero ser feliç, i fer feliç a tots els meus lectors llegint els meus escrits.