Cròniques de la rosa desfullada

Un relat de: Korogami

Perquè pare, perquè m'has deixat? Creia que t'agradava tot el que m'ordenaves; et vaig entregar cada petit racó del meu cos, però això no ha estat suficient.
Què té ella que no tingui jo? Si fins i tot sóc més gran que aquella malcriada, aviat ja em començaran a sortir els pits, i tu no els voldràs tocar, ni pegar-los amb el cinturó tal i com feies amb altres parts. Mai estaves a casa, i poques vegades havies jugat amb mi de petita; però això que em feies, tot i que no m'agradava, al menys...així em sentia atesa.

Ara sento cada nit els crits de la meva germaneta, i no ho puc sofrir, no ho puc consentir. Vull que m'estimis només a mi, a mi i prou! Si no pot ser així, no podré mantenir la promesa. Em vas dir que seria un secret entre nosaltres dos, i que si ho feies és per què m'estimes, a canvi jo no diria res a les meves germanes petites ni a ningú de fora.

Anys més tard ho vaig comprendre tot; perquè la mare ens havia deixat, perquè passaves tant temps fora de casa i ens deies que no parléssim amb estranys.
Vaig agafar el pot de pastilles que empraves antany, el qual deies que eren les pastilles per estar tranquil del pare i que no devíem tocar, i m'he les vaig prendre totes acompanyades d'un bon glop d'aquell bodka que tan t'agradava.

A la teva salut, pare.

Comentaris

  • Caram, quin relat tan fosc![Ofensiu]
    Bonhomia | 21-11-2012 | Valoració: 10

    Déu meu, ja em cauen les llàgrimes i que fàcil és llegir això sense haver-ho viscut, per una persona rància, malalimentada, orfe i torturat, que sóc jo a la realitat. Ara mateix no em faria res passar 35 anys a la presó per matar aquest pare, síndrome d'estocolm... I passant a tocar de peus a terra, després que se m'hagi encongit tota la meva ànima i el meu esperit, amb dolor al cos, prego a déu que aturi aquestes salvatjades. Merda, merda i merda. No puc fer res per aturar aquest impediment que pertany a una filla. Tinc el cor destrossat. Ja n'hi ha prou de merda de pares calents. Has vist Asesinos Natos d'Oliver Stone, Korogami? Descrius estrepitosament la perversió d'un idiota, i genialment.

    Sergi


    P.D. No deixis d'escriu-re, s'ho valen els mals pares. Batecs d'amor encara que jo sigui hetero.

    I de tant en tant escriu alguna cosa animada, home, que escriu-re així és una gran proesa, però ho fas molt bé i hauries d'alliberar cor i ment!


    Endavant, encara que faci patir però endavant!

    I un somriure per a tu! Et felicito per la teva lucidesa a l'escriu-re tan bé!

    T'admiro,


    Sergi

l´Autor

Foto de perfil de Korogami

Korogami

9 Relats

13 Comentaris

7838 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Jo sóc en Korogami, així em faré dir en aquest petit però no menys interesant indret cibernètic. Fou la meva jove moller qui descobrí aquesta pàgina, i també qui em va donar ànims a seguir en la creació d'un projecte que tinc en ment; publicar un llibre. No espero fer-me famós, no espero fer-me ric. Espero ser feliç, i fer feliç a tots els meus lectors llegint els meus escrits.