Estic fins als nassos!

Un relat de: Ullsblaus1

Això no és una poesia, ni un relat sinó una gran protesta!
I tothom que estigués d'acord que diguès alguna cosa. És una vergonya que hi hagui gent al món que sigui un amargat que només viu d'estar davant l'ordinador criticant i
posant unes notes baixíssimes!

Estic molt enfadat i suposo que altres afectats també, jo sóc un nen i no puc expressar aquesta ràbia i sense embuts m'atreveixo a dir que tenen molta raó els que se'n volen anar i que el malparits que fiquen aquestes notes no tenen sentiments. Amb finura o no jo dic una veritat i qui estigui a favor de que treguin la principal gent que fa això que es queixi.

No m'agrada i a ningú li agrada que posin 4 i et culpin per coses que haguis d'explicar perquè no et preguin com a farsant.

O sigui que dic que com no parin d'atacar-me a mi i a altra gent, jo no escric més, tan clar com l'aigua.


Ho sento molt per la gent que m'ha recolzat i m'ha ajudat, els desitjo molta sort, espero que tot això passi de seguida i que pugui tornar.

Cordialment,
sempre ullsblaus1.

Comentaris

  • Si ho reconec[Ofensiu]
    Ullsblaus1 | 08-04-2009

    Aquest escrit el vaig fer, no per una enrabiada meva, sino per una enrabiada general de tota aquesta plana. És una queixa contra la gent que puntua amb notes baixes, no pas perquè siguin crítiques constructives o majoritariament negatives. Potser vostè opina que jo em vull crear un "fals paradís" però el que no trobo correcte i si em permet plantejar-li la pregunta, és:

    Com es que tot un senyor com vostè, que creu que té tota la raó sobre aquest tema, s'amaga darrere un pseudònim?

    Potser perquè pensa que el fa no és del tot correcte o potser perquè no té prou valentia com per enfrontar-se a un nen de tretze anys.
    Espero que reflexioni la pregunta i, si pel que fos em volgués respondre, acceptaré benviguda la seva contestació, si es que no és amb notes baixes.

    Gràcies pels seus consells i espero que sigui capaç de llegir aquest comentari argumentatiu.

    Sincerament, Marc

  • Estic d'acord amb tu[Ofensiu]

    Jo també he patit els estralls de la crítica sense criteri. M'han arribat a dir que, tot i que els hi agradava molt el relat escrit, em posaven un 1 per a que el meu ego no s'embalés. I m'ho he engolit. Deixa que et critiquen, que això vol dir que t'envegen.
    Molts petons, xaval!

  • Com?![Ofensiu]
    Brisa d'or | 20-12-2008 | Valoració: 10

    Que dius, jo em decideixo a venir un altre cop i de resultes que tu ara te'n vols anr per quatre gats que no saben el que diuen. No m'agrada aquesta actitut, jo em pensava que no t'importava la gent així, però és normal i ho entenc. Però espero que recapacitis.

    Que passis bones festes.

  • Mira i Jo també [Ofensiu]
    J.Lluís Cusidó i Ciuraneta | 20-12-2008 | Valoració: 10

    Mira i Jo també estic fins els nassos, però saps que? doncs que aquí segueixo, aquí estic i saps perquè? Doncs perquè hi ha molts companys/nyes que els hi agrada com escric, em comenten i em diuen coses que potser per massa afalagadores no me les mereixo, però mira, a mi els pastissos m'agraden dolços i no pas salats, i molt menys amargs!, i per mi la dolçor la aporten tots aquets relataires que m'acompanyen i als que procuro correspondre.
    Jo ja soc una mica vell (vaig néixer el 1943) i fins fa molt poc (uns tres anys)no m'he posat a escriure ja que entre d'altres coses soc de ciències i no pas de lletres, i a més, i com per els meus cognoms pots veure, soc català de soca-rel, però això no treu que per circumstàncies de la vida amb el català escrit sigui autodidacte. Per tant dels relats que llegeixo valoro si m'agrada, l'estructura, el sentiment, el contingut, la bellesa de les paraules, la riquesa del idioma, però no l'ortografia ni la tècnica literària perquè no hi entenc i no crec que en aquesta web (que tampoc corregeix) això es tingui de valorar.
    No sé si m'he expressat prou bé, però menysprea els pudents boxi'ns renegats, cretins, mesquins, falsos i hipòcrites i quedat doncs amb la dolçor dels que et llegim, apreciem, i a més sabem valorar la teva gran capacitat d'escriure.
    Segueix Marc que ets un gran autor i una promesa per la nostra llengua i la nostra literatura, Catalunya necessita persones com tu i aquesta web es, i molts dels seus autors son, com un dels seus gresols.
    Una forta abraçada i mil gracies per tots els teus comentaris,

    J. Lluís

  • avui començo[Ofensiu]
    Fidel Català | 20-12-2008

    i ja van dos que es queixen.
    jo et diria que no és important els punts, jo encar ni en tinc. Però jo crec més en un bon comentari d'estil que no pas en un comentari buit de valor i valorat en un deu.
    Què en penses? no és millor tenir molts lectors, encara que siguin anònims, com tenen tots els escriptors?

    Tingues coratge amic.

    PD
    I clar, no et valoro aquest escrit, perquè no és el que tu busques amb ell, oi què no?
    Ja et valoraré altres que et llegeixi més endevant.

  • pereneri | 20-12-2008 | Valoració: 10

    que me n'he oblidat. No ho deixis córrer, noi, que t'expliques molt bé i si et dónes, si et rendeixes, concediràs una victòria immerescuda als que t'han volgut fer mal.

  • jo quan puntuo[Ofensiu]
    pereneri | 20-12-2008 | Valoració: 10

    no ho faig pensant que sóc un jurat. Utilitzo una eina de les diverses que m'ofereix aquest web per mostrar a l'autor el meu estat d'ànim: de vegades entusiasme, de vegades, admiració, de vegades agraïment...

    És clar que, si fos conseqüent, també hauria de posar un número baix si alguna vegada un relat m'ha decebut o m'ha causat un disgust o m'ha fet emprenyar. Però no ho faig, això, perquè no conec l'autor/a d'aquell relat i no sé com s'ho agafarà. Per això no trobareu cap ni una "nota" negativa meva en cap dels centenars de comentaris que he fet aquí (he fet molts més comentaris que els que m'han fet a mi en les dues identitats que he utilitzat fins ara a RC).

    Ara bé, dit això, crec que ningú no s'hauria d'enfadar gaire si li cau una puntuació negativa (o més baixa que la seva mitjana). No hem de pensar necessàriament que aquell/a lector/a té mala idea (tot i que sé que hi ha lector(e)s per aquí que tenen mala idea i que utilitzen les puntuacions per fer mal).

    Deia abans que jo poso sovint les puntuacions guiant-me per l'efecte que m'ha fet el relat que he llegit. En aquest cas, el que m'ha provocat el teu relat ha sigut, tot i la temàtica i el títol, ha estat un gran :-))

  • No, Marc, no![Ofensiu]
    Nonna_Carme | 20-12-2008 | Valoració: 10

    No ho deixis! Comprenc que estiguis fins els nassos, però si ho deixes, tu seràs el primer en lamentar-ho. No publiquis durant un temps, descansa però segueix escrivint i estic segura de que el cuquet de la literatura tornarà a esperonar-te i podrem gaudir dels teus deliciosos relats.
    Molt bones festes i una abraçada.
    Nonna_Carme

  • Depends !!![Ofensiu]
    Joan G. Pons | 17-12-2008 | Valoració: 10

    La dependència és un virus fort i bloquejador i de retorn vers un mateix.
    Per què dones tant de valor a una nota ? un guarisme ? i talles que altre gent llegeixi i s'enriqueixi de les teves creacions.
    No poden tallar el que tu publiquis.
    No poden privar-nos dels teus valors, que els tens i molt alts, a descobrir i gaudir.
    No juguis a aquest joc.... si podem anomenar-ho joc.
    T'invito a continuar.
    T'invito a veure el cansament dels altres.

  • Tens raó per estar enfadat.[Ofensiu]
    Alzinar8 | 17-12-2008 | Valoració: 10

    No es tracta de si tens un 8 o un 10 o un 1.
    El que emprenya, i perdona l'expresió, és la mala fe dels que cercan desmoralitzar als bons escriptors. No pleguis, sispla.

  • No t'enfadis, Marc.[Ofensiu]
    JOANPG | 17-12-2008 | Valoració: 10

    Crec que soc una persona que es pot posar al teu lloc ja que vaig decidir plegar i he estat un temps sense publicar. Ara m'adono que és més important la necessitat s'escriure que el que puguin dir quatre desgraciats. Ja he declarat com a ofensius els "comentaris" dels nostres "amics". Tu mateix dius en la bio que
    "A les fosques s'hi veu millor perque el món és un cau d'injusticia".
    Tens tota la raó de voler plegar, però considero que el cuquet de l'escriptor el portes dins i és fort,inténs i que pot donar molt de si.
    Sempre em tindràs al teu costat i amb mí una colla de gent que et valora molt positivament, no per fer content a un noi de tretze anys sinó perque tens fusta que cal polir i esperar que enamori quan floreixi del tot.

    Una forta encaixada de JOANPG.

  • No val la pena![Ofensiu]
    M.Salles | 17-12-2008 | Valoració: 10

    M'agrada que protestis, tens raó de protestar.

    Però creu-me, és un joc, tan sols un joc, no importen les valoracions, no importen les puntuacions. És tan sols un joc. És clar que sap greu rebre comentaris negatius. I més quan són tan gratuits!!!

    Mirat-ho des d'un altre punt de vista Ullsblaus1-MArc: Tens 400 comentaris: quants d'aquests comentaris han estat encoratjadors, amb crítica constructiva, animant-te a seguir? Aquests són els comentaris que s'han d'escoltar, la resta... la resta és fum i provocació gratuïta!!!

    Cal escoltar qui cal escoltar i deixar de banda els trolls. No deixis d'escriure, estimat Marc, ni de publicar a RC. Els que et seguim et trobaríem a faltar. I ho fas molt bé, massa bé i és justament això allò que fot a aquests usuaris fantasmes que es dediquen a posar notes avall.

    Una abraçada i espero poder seguir dient: Ens llegim!

Valoració mitja: 10

l´Autor

Ullsblaus1

53 Relats

603 Comentaris

82211 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Vaig nèixer a Barcelona, l'any 1995. Tinc catorze anys.

M'agrada molt escriure relats, quan els escric desconnecto de tot. Sembla que estigui aïllat jo i els relats sols, i ningú més.


Espero que us agradin molt els meus relats