Envoltat de mentides

Un relat de: imaginador

No hi ha cosa que no m´empasi menys que la mentida , la falsetat en una persona. Penso que un pot ser estupid , " simple " o moltes coses més i un ho aguanta pro si descubrim que ens ha mentit , ui !!!! , ara si que l´hem ven pifiada.

Molts ens creiem que les persones són com aparenten ser , i més encara les persones que ens envolten i que considerem impotants. Pro sento dir i més encara haver descobert que no és així.
A vegades la gent amb la que millor estaves i havies establert un lligam de confiança va i et clava una ganivetada a l´estómac. El més greu es que no la notes fins que et sagna i una altra persona t´ho ve a dir. Llavors ja no pots evitar-ho , en la majoria d´ocasions.

I així anem pasant el temps , descobrint al voltant nostre , a cada pas , com és la gent i malgastant confiança en els altres pro sempre continuarem empasant-nos la mentida , la nostra i la dels altres , i continuarem donant les grácies a altres per envenar-nos les ferides.

Comentaris

  • És dolorós obrir els ulls[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 19-08-2008

    Però vigila la sintaxi, i el "pro", fa mal als ulls.
    Per apostrofar fes servir - ' - que està sota l'interrogant - (?)-, normalment. Tu fas servir l'accent tancat i algun tractament de textes no et sabra interpretar aquest accent fora de lloc.

    En referència a l'escrit, doncs el que et deia,que és dolorós obrir els ulls, i més quan tens una ombra amb qui confiaves, i resulta que ni ella et respecta.

    Una abraçada i força relats.

    Ferran


    ps
    I benvingut a RC

  • Tenyides de colors falsos[Ofensiu]
    Avet_blau | 19-08-2008 | Valoració: 10

    Si la veritat anés escrita al front !
    però no , la mentida es la reina de les relacions humanes, molts cops amb tonteríes, però que en ser descobertes perds la credibilitat i amb ella l' amistat es difumina.

    Desgraciadament no solament menteixen les paraules, també l' aspecte,
    les aficions, estan tenyides de colors falsos.

    Avet

  • Ja ho diu la frase: la confiança fa fàstic.

    Comprovat.

    LEM

l´Autor

Foto de perfil de imaginador

imaginador

6 Relats

8 Comentaris

5173 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Només sóc un imaginador concient del que pasa pro que canvia de món quan vol ser feliç i no sentir dolor.