Els militants no han vingut al meu enterrament, car feien plans per a accions molt útils

Un relat de: Carles Rebassa

L'enterrament ha estat molt emotiu.
Els que m'odiaven m'han estat amics
perquè un mort sempre en té. Els més antics
han cantat himnes i versos d'Espriu.
Tot plegat, hi ha hagut molt de caliu:
els enemics, amagats als abrics,
imperialistes, porcs gonelles, rics
han vingut a comprovar que no fos viu.

Quan se n'ha anat el darrer escarabat
he respirat, malgrat mort, sens desgana.
El fred fosc que té el mort és calcat
al fred que sent la nació catalana.
La militància viurà, ufana,
fins que no mori el darrer escarabat.

Comentaris

  • carles[Ofensiu]
    guille | 30-05-2006

    estic segura que tindràs una mort prou digna com aquesta, però els col.legues hi seran. Agulló va ser enterrat amb ells en belles èpoques, poso en dubte q ara hi passi res.ens hem rebaixat fins al seu pes.

  • es pardals ...[Ofensiu]
    Conxa Forteza | 09-05-2006

    ho volia penjar aquí hi ho he penjat a un relat meu


    estic conmdenada al ostracisme ...


    a RC per dir lo que pens, vaig estar amb en Pau Vadell, i li vaig dir que tu tenies una idea molt errada de jo. No fa gaire vaig montar un ciri al fòrum per la vergonya de les puntuacions, jo mai he volgut puntuar ni que em putuasin, ( no faig servir corrector ara, em sap greu, però mai he estudiat català, tenc 58 anys i les meves condicions no són les teves) vaig dir que és una vergonya que una persona que entra per primera vegada a RC i veu les "estrelles" dels més valorats, surt escapada, hi ha excepcions clar, però això ara és un club d'amics, és com dos escriptors que es troben i un li diu a l'altre "si tu em compres el meu llibre, jo et compr el teu". Jo no estic dins la "capelleta" de RC, tot lo contrari ... Lo que em va emprenayar de mvidal i tu sense cap motiu la vares agafar en contra jo, va ésser que fes un comentari en non de n'Enric Cirici, n'Enric és molt bon amic meu, té 74 anys i mai feria un comentari com aquest, jo crec que quan tu el llegires i li vares dir que conèixies la seva obra, el confonies amb en David Cirici. Jo sabia que n'Enric no havia fet el comentari perquè li vaig demanar. mvidal va escriure Enricirici tot junt i aixì va "colar". Res Carles, pense el que vulguis de jo, em sap greu el dia que vaig anar a Irradiciaons, però vaig arribar tard i tu ja havies recitat, m'hagués agradat escoltar-te, em varen dir que va ésser divertit, no tothom clar ..

    ...

    No Carles, jo no escric fora normativa, no som cap gonella, que faci servir modismes mallorquins hi ha molta gent que ho fa. La majoria de paraules estan acceptades per l'IEC, tu mateix als teus poemes empres expressions ben mallorquines. Una altra cosa és que faci costumisme, només fa tres anys que he intentat escriure i és lo (el ) que em surt, que vols que faci, per ventura si hagués escrit a la teva edat hauria fet altres coses, però ara no em veig com una vella cridant " a las barricadas" això ja ho vaig fer de jove i pel carrer. De totes maneres crec que m'has llegit poc.

    Salut i una aferrada

    Conxa

  • Carles, mvidal era un hacker ...[Ofensiu]
    Conxa Forteza | 09-05-2006

    Carles
    encara que sé que no som sant de la teva devoció, em sap greu que un mallorquí faci el ridícul. mvidal era un hacker i se va "colar" per la porta de darrera de RC. Va entrar amb nicks de dones que havien copiat relats eròtics a la xarxa, el varen descobrir, encara que ja hi havia sospites per la quantitat de lectures i comentaris que tenia, però ell es va passar de llets i va modificar un relat ja penjat, i això no ho podem fer. Omatech el va localitzar i va poder saber per quina porta de darrera s'havia "colat".

    Tota la gent que el comentava i havia entrat els mateixos dies, eren ell mateix, per això Omatech el va treure defora. Era un hacker. Això és tot ... res de fantasies de confabulacions.

l´Autor

Foto de perfil de Carles Rebassa

Carles Rebassa

88 Relats

119 Comentaris

101062 Lectures

Valoració de l'autor: 9.32

Biografia:
Sóc de Mallorca. Visc a Barcelona, al barri del Clot. No estic content de les coses. No vull que em facin creure que somniar en les coses fa de cop canviar-les. No crec en la individualitat si no és col·lectiva, i al revés: és impossible la col·lectivitat si no és individual. La vida pega cops, però és per a això, la vida. Si no, valdria més no créixer, volar per l'univers, no ser-hi. Però som aquí i cal que ens comuniquem. I ja no escric res més.

Salut, independència i socialisme

carlesrebassa@gmail.com