El llop i la Caputxeta Vermella

Un relat de: magda
Me l’estimo com el primer dia. Estimo els seus llavis dolços i la seva mirada juganera. Estimo la seva veu explicant qualsevol fotesa, rient o plorant, sempre tan pura, tan viva. És innocent i tendra com una nena. No puc viure sense ella. Ja no. Em fa por perdre-la. Em sento sol cada vegada que me n'haig d'anar. La necessito amb mi a cada moment. Ella també em necessita. No ho sap encara, però és així. És tan fràgil, tan ingènua. Per a mi és perfecta. Però la gent no sap com n’és, de fràgil. La gent és dolenta. Avui l’he lligat al llit amb una corretja. No he trobat cap cosa prou forta i que no li faci malbé la pell suau, la seva pell meravellosa. M’ha fet molta llàstima veure com lluitava per alliberar-se’n i com demanava que no la lligués. No entenia el que li explicava. No m’escoltava. Cridava i cridava i no parava. M’ha fet venir ganes de plorar a mi també. Abans no l’havia lligat mai, només tancava les portes amb clau i deixava anar els gossos al pati. Em fa tanta por que algú li faci mal. M’imagino el seu cos blanc i petit, embrutat per gent ignorant, i em torno boig només de pensar-hi. Els seus llavis dolços colpejats per mans aspres. Ella em necessita, em sents? Deixa’m marxar, per l’amor de Déu, deixa’m marxar ja!

Comentaris

  • Crueltat i pietat[Ofensiu]
    Eva Caselles | 14-05-2014

    Hola Magda!

    Després de llegir el teu relat se m'ha posat la pell de gallina.
    Quanta cruesa traspuen aquestes línies i alhora quanta sensibilitat. El personatge m'inspira al mateix temps rebuig i compassió.
    M'ha agradat molt, felicitats.

    Eva Caselles

  • Retrat perfecte[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 13-05-2014 | Valoració: 10

    Caram Magda, quin retrat psicològic més perfecte ens has dibuixat! L'has clavat! Confusió total de sentiments, maltractaments emparats en l'egoïsme, menspreu dels sentiments de l'altra persona, immaduresa. tot això en un preciós i dur minut de literatura. Felicitats! Una abraçada.

    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de magda

magda

45 Relats

108 Comentaris

33164 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
We are what we pretend to be, so we must be careful what we pretend to be.
Kurt Vonnegut