EL JORN: LLENÇ EVANESCENT (HAIKÚS)

Un relat de: Anna Rispau
Dansa el somriure
a l’esguard de l’albada.
Robí sangonós.

La tramuntana
clivella la pell del mar.
Solcs blancs i pregons.

El blau s’esqueixa.
El ponent l’incendia.
La nit s’esquitlla.

Comentaris

  • Com sempre[Ofensiu]
    Nonna_Carme | 18-10-2011 | Valoració: 10

    preciosos, Anna ! Unes imatges realment delicioses.
    El fet de veure't més sovint per Relats em fa pensar que et trobes més bé.
    Tant de b´sigui així !
    Una molt carinyosa abraçada.

    Nonna

  • Tens una manera tan personal[Ofensiu]
    allan lee | 17-10-2011

    de poetitzar els haikus, que sempre m'agrada llegir-te. Aquests, són brillants, delicats, bells. Ets una gran poetessa. La meva admiració i un munt de bons desitjos,

    a

  • Encisador[Ofensiu]
    Shaudin Melgar-Foraster | 10-10-2011 | Valoració: 10

    Un haiku deliciós. Moltes gràcies, Anna!