EL FORAT NEGRE

Un relat de: Ros Martí
EL FORAT NEGRE

No volia saber-ne res però el frenesí l'havia abduït i ara la vaselina li cou i tan sols l'àloe l'alleuja. Assegut al bidet rumia com va poder succeír  tot allò. Els nens miren dibuixos al pis de baix des que ha marxat el cangur i la Caterina encara dorm. Es passa una mica més de crema d'àloe per l'entrecuix, parant compte a no prémer massa la zona. La coïssor no és res més que el record d'alló innominable. Si hagués sabut que després del sopar havien d'anar a parar a casa del cunyat; havien de beure whiskei d'aquell tan exclusiu que gasta; havien de parlar de les seves fantasies sexuals i havia de dir, innocentment, "a mi m'agradaria fer-li a la Caterina pel forat del cul"... La Caterina no hauria envermellit, les seves galtes  no haurien paregut pilotes de xiclet de móres i, sobretot, no hauria dit aquell renec ni tampoc no hauria mirat enlaire com pensant ni hauria dit: "Molt bé, Manelic -es diu així el nostre home-, et deixaré entrar per la rebotiga però... primer tu. I ho haurem de veure tots." La noia del cunyat va treure tots els consoladors que tenia (caram, la bleda assoleiada, pensaren tots), en triaren el més semblant a la mida que feia el cigalot del Manelic i el donaren a la Caterina.  Obriren la vaselina mentre ell s'eixarrancava i li empastifaven el cul. La seva dona, amb suavitat, li introduí a poc a poc, patint. Els xiscles se sentien des del carrer mentre les llàgrimes feien bassa a la catifa del menjador...

Ara ja no vol  saber-ne res, el Manelic, del forat negre...







.

Comentaris

  • Gracies[Ofensiu]
    Prou bé | 16-06-2021

    Pel teu comentari al meu relat del mar. Això de que sempre hi és dóna tanta seguretat! Amb total cordialitat

  • Correcció del comentari[Ofensiu]
    Prou bé | 15-06-2021

    Manifestes un desitgi i ja veus què passa! Perquè la dona pensa que ell primer? Creu que serà com un càstig per a ella?....doncs primer que rebi ell !!! Molt ben reflectida la situació! Amb total cordialitat!

  • Espontàniament[Ofensiu]
    Prou bé | 13-06-2021

    Manifestes un desitgi i ja veus què passa! Perquè la dona pensa que ell primer? Creu que serà com un càstig per ella....doncs primer ha de rebre ell? Ho vaig massa enllà i no hi ha res sector això? Molt ben reflectida la situació! Amb total cordialitat!

  • Vaselina [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 12-06-2021 | Valoració: 10


    Un relat molt bo, Ros Martí. Molt enginyós i entretingut. M'ha fet pensar moltes coses al transcurs des que anava llegit fins al final.
    Resultant d'una eròtica fina.
    Cordialment.

l´Autor

Foto de perfil de Ros Martí

Ros Martí

68 Relats

161 Comentaris

19354 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
Travesso de tornada el pont de les estrelles.

Tots els meus relats, poemes i cabòries a celesti1462.blogspot.com.es

També el meu e-book RELATS FUGISSERS, disponible a Amazon per a qualsevol dispositiu. Va, que costa menys que un esmorzar...