Dies de Nadal

Un relat de: The Poet and the Pendulum
Dies enervants, llargs, freds. Productius, tal vegada. M'agraden, em donen bones sensacions, ganes. Ganes de començar un nou any, uns nous propòsits que no compliré, veure què vindrà, descobrir que tot segueix com sempre, però que a la vegada tot ha canviat tant.
Em sento bé, feliç, i no sé perquè. Hi ha encara coses que fallen en la meva vida, bé, és el que té ser un pèl masoquista, perquè si un vol és tot tant fàcil. Però, què seria la vida sense complicar-la una mica? M'agrada prendre-m'ho amb humor, i tranquil·litat, sobretot tranquil·litat. Ànsies d'afrontar nous reptes i observar què m'espera el dia de demà...
Noto que estic canviant, i m'agrada. Sembla que de nou, torno a estar una mica centrada i madura; el cas és que duc ja massa temps -quasi m'atreveixo a dir anys- en el meu món, i em torno a sentir més de peus a terra. Poques coses m'afecten a dia d'avui, potser estic sent egoïsta últimament, però necessito centrar-me en mi mateixa d'una vegada, i ho faré.
M'he cansat de sentir la cançoneta dia rere l'altre; que sí, que puc tenir el que vulgui, el que em proposi, que allò que vull és senzill, només deixar que passi... Estimar-me. Respectar, confiar. Tinc ganes de fer coses mil. Sentir-me molt productiva, no tenir temps de pensar.
Saber què vull del cert, i què apartar definitivament del meu costat. Qui es mereix ser-hi i qui no. Combatre aquells que ens fan mal, que resulten hipòcrites i que viuen una mentida, una vida buida. Estimar com al qui més al qui s'ho mereix, no fallar-li.
Tocar el cel amb els dits, fregar la perfecció. No dic que vulgui ser perfecta, però sí sentir-m'hi. Sentir que estic fent el que toca, el que em convé. No perdre el temps amb estupideses. Fer allò que m'agrada. Sortir quan m'apeteix i no perquè sí. No tenir por als altres. No témer al ridícul. Sentir-me alliberada. Tenir el que mereixo, gaudir-ho. Deixar-me portar, el suficient.

Pensar que el 2011 ha estat un molt bon any, però que encara podria ser millor!

Adonar-me com aquest espai on escric m'encomana una alegria ben curiosa, com m'hi sento acollida.


Bon Nadal i pròsper Any Nou, relataires!!!

Comentaris

  • és costum...[Ofensiu]
    joandemataro | 28-12-2011 | Valoració: 10

    quan s'acosta la fi d'una any, com quan s'acosta un aniversari... de fer balanç, i és bo fer-se nous propòsits i sentir-se ple de forces

    me n'alegro que escriure i compartir-ho a RC et faci sentir feliç, no ho deixis de fer i rep la meva abraçada i els meus millors desitjos

    joan