Diàlegs

Un relat de: ombra8

-D'acord, ho intentaré. Però exactament que és el que he d'intentar?
-És evident! El que has de fer és intentar escriure, home!
-Escriure? Quin sentit té escriure? Per què he d'escriure? Quina utilitat pràctica hem dóna saber escriure? La veritat és que després de tants de fracassos, una persona arriba a abaixar els braços, a rendir-se i a enviar-ho tot a la merda! De què hem serveix escriure si igualment ningú ho llegirà i tot el que he escrit quedarà en l'oblit?
-Ruc! Qui t'ha ensenyat a fer només les coses que tenen una utilitat pràctica? No saps que a la vida no només tenen valor les coses materials? Hi ha coses que tenen més valor que les coses materials, coses que et faran ser més persona, coses que et serviran per reflexionar sobre tu mateix, com escriure per exemple, i tu en podràs estar orgullós, si, en podràs estar orgullós perquè significarà que tens una consciència pròpia i que, el més important de tot, no seràs un estereotip de la societat i no et convertiràs amb una persona que només es mourà per interessos.
-Deixa'm rumiar-hi... Possiblement tu tinguis raó, possiblement m'estic convertint en una persona massa pràctica, possiblement m'estic deixant influenciar massa per els models de la societat. Sí! D'acord, ho intentaré!


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

ombra8

9 Relats

7 Comentaris

9091 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
"Estimàvem la pluja,
la fràgil intimitat de la pluja "

"Boja com jo, m'escoltes i somrius. "

"No et diré pas què hi ha rera cada paraula"

"Novembre m'omple els ulls
de claredats."

"Estimo el silenci"

"Diguem només el que és essencial:
els mots de créixer i estimar i el nom
més útil i senzill de cada cosa."

Miquel Martí i Pol

Mallorca
1991
Som jove, em falta molt per aprendre. Llegiré i escriuré però, sempre dins la mediocritat.