Costa Brava (1)

Un relat de: teixidora

El fet que els meus avis materns visquessin a la platja, havia fet que cada estiu els meus pares, un cop s'acabava el curs, em portessin a casa seva fins el setembre.
Jo hi tenia amics allà i en aquell temps Platja d'Aro tampoc era una ciutat tan concorreguda.
Cada dia anava a la platja amb els meus tiets o els pares d'algun dels nens que havia conegut. La germana petita de la mare, era una dona atractiva i soltera i feia anar de corcoll a més d'un estranger.
Va conèixer en Pierre una nit de juliol i ben aviat van començar a veure's amb més freqüència. En Pierre era molt amable amb mi. Semblava que li agradessin les criatures. A la platja jugàvem, ens banyàvem i em comprava gelats. La tieta estava encantada de veure'ns gaudir d'aquella manera.
Aquell va ser un estiu fantàstic.
La Costa Brava a l'hivern i especialment a pobles i ciutats com Platja d'Aro, es transforma en un paisatge gris i solitari. La tieta i en Pierre van seguir el seu festeig a distància. Ell es desplaçava de tant en tant a Platja d'Aro i la tieta, així que podia anava a París.
Jo desitjava que arribés de nou l'estiu. Als meus 12 anys, començava a sentir sensacions noves.Tenia ganes de tornar a veure els meus amics. Amb l'Àngel ens havíem escrit vàries cartes i en una d'elles ell m'havia demanat per sortir. Tenia unes ganes boges de tornar-lo a veure amb la por i el neguit de mirar-me'l ja com a adolescent.
L'estiu va arribar. Tots havíem canviat força. Els nois havien fet una bona estirada i les noies, gairebé totes ens haviem tornat una mica coquetes.
Aquell estiu prometia.
En Pierre feia vacances tot el juliol i agost i ben aviat es va instal·lar a casa dels avis i la tieta.
Jo compartia habitació amb ella per tal que en Pierre pugués ocupar la meva; malgrat tot, ell visitava la tieta cada nit. Jo feia veure que dormia però sentia com s'entregaven l'un a l'altre i xiuxiuejaven coses, que a mi em semblaven dolces, en francès.
He de dir que em feia una certa vergonya i també es veritat que la primera vegada que els vaig sentir fer l'amor em vaig espantar. Amb els dies m'hi vaig anar a costumant.
Una nit, després que en Pierre i la tieta féssin l'acte sexual, ella es va adormir profundament mentre ell no parava de donar tombs al llit.
Tot d'un plegat vaig sentir com la seva mà jugava amb els meus cabells. Jo, immòbil, no m'atrevia ni a respirar.
Ni me' vaig adonar que ja m'havia descordat el pijama i em grapejava els pits. I jo seguia sense moure'm, morta de por, quan de sobte els seus dits jugaven ja amb el meu sexe. Vaig intentar esquivar-los sense fer soroll i fent veure que encara dormia, però ell va insistir. No sabia si aquella sensació m'agradava o em feia fàstic. Mentre em tocava, de reull, vaig poder veure el seu membre erecte i com es masturbava.
Va entretenir-se en cada plec del meu sexe fins que ell va ejacular i es va adormir.

Comentaris

  • sensacions..[Ofensiu]
    Ullets | 23-11-2005 | Valoració: 9

    del tot contradictòries, no sabia si em feia fàstic, o si m'agrada sentir els seus dits jugant amb el meu sexe...
    Quina sensació tan estranya pro, el gaudir del sexe amb tanta... digue'm poca consideració.
    Felicitats, i endavant!

  • ostres![Ofensiu]
    filladelvent | 27-10-2005

    perfecte el canvi que has fet: primer una descripció suau, destre, subtil... després arriba la part "obscura", clara, directe...

    esperaré més costes braves...

    Felicitats!

    -Filladelvent-

  • Bona troballa[Ofensiu]
    foster | 27-10-2005

    aquesta teixidora de paraules precises i contundents. Una prosa neta, amb construccions pensades i adquirides per dret propi. Un argument simple però tan ben descrit que agafa proporcions de poesia.
    Llegiré la continuació, però no és la trama en sí el que m'interessa, el que m'agarada és el teu estil sense ornamentacions innecessàries.
    Un lèxic molt bo i ben utilitzat, el felicito, de veritat.
    (Jo, de petit passava els estius a Calella de Palafrugell, molt a prop de la teva protagonista, i hi vaig viure les primeres i inoblidables experiències...)

    plaer llegir-te i conèixer-te

    foster

  • costa brava...[Ofensiu]
    Capdelin | 20-10-2005 | Valoració: 10

    i tant brava!!! ja ja
    has descrit una experiència íntima que mai s'oblida, potser per ser la primera i un encara és petit...
    m'ha fet recordar una experiència igual que vaig tenir quan només tenia 9 anys i dormia una nit en el llit de la meva mare i entre ella i jo també va dormir una amiga de la meva mare...
    quedes tant i tant parat que no pots reaccionar, no t'agrada doncs no sentia cap gust sexual, evidentment, però tampoc pots aturar el fet doncs el consideres innocent i estrany... ella, la molt puta sí que devia gaudir...
    és el primer relat teu que llegeixo i m'ha agradat el teu estil clar i sincer...
    una abraçada!

l´Autor

Foto de perfil de teixidora

teixidora

8 Relats

42 Comentaris

13548 Lectures

Valoració de l'autor: 9.32