Carod intenta aconseguir el vot filosòfic (ficcions)

Un relat de: Unicorn Gris

Carod intenta aconseguir el vot filosòfic (ficcions).

Nota: Aquest article és una ficció i una broma. Tota similitud amb la realitat serà, com a mínim principalment, una coincidència. És només per fer riure. (Entregat a Relats en Català el 29-OCT. per la nit, poc abans de les eleccions).

Situació de l'acudit: Carod asssiteix, com a part del programa polític, a un sopar de membres de La Stoa i de les webs catalanes. En aquestes, que enmig del torn de preguntes, jo dic:

- Molt bé, senyor Carod, les coses com són. El senyor Artur Mas guanyarà les eleccions, els socialistes tenen una influència notable a Madrid i els d'Iniciativa tenen unes tendències ecologistes que atreuen bastant al vot jove. Què pot oferir-nos vostè que superi a això? Digui'ns: què m'ofereix a mi mateix perquè jo el recomani en públic? - li pregunto.

Els stoers fan murmuris d'aprovació i intriga. El Carod somriu i diu:

- Molt bé, senyor Marc, bé, senyor Crom, si vostè em promet el seu vot i la seva recomanació davant la gent de La Stoa i altres webs, li escoltaré tots, tots els discursos de filosofia durant tot el temps que vulgui. Comenci, si us plau.

- Ui, senyor Carod, quina il·lusió!! Perfecte!! Ja venia preparat!! - Agafo uns fulls imprimits d'una carpeta i començo a dir el següent: - La filosofia va començar al segle set abans de Crist amb Tales de Milet, bla bla bla bla bla, i Nietzsche, i Shopenhauer, i Hegel, i Kant, i Marx, i Plató, i Aristòtil, i bla bla bla...

El Carod fa cara d'alarmat amb tot el dissimul que pot, però en absolut silenci.

Més tard, molt més tard, dic finalment:

- Molt bé, senyor Carod, ja he acabat la meva dissertació. No he estat massa pesat, oi que no?

El president d'Esquerra badalla i prova de somriure, però s'acosta el filòsof català Terricabras amb uns fulls a la ma:

- Molt bé, estimats amics, tinc algunes dissertacions i crítiques sobre el que vostè acaba de comentar-li, Crom, al senyor Carod. Deixi'm que jo faci alguns comentaris d'uns vint-i-cinc fulls de llargada, de la mateixa longitud que el seu propi discurs. Començo la proclama. La filosofia catalanista va començar amb Ramon Llull al segle tretze, com indico a la meva web, i aleshores bla bla bla...

- Continui, senyor Terricabras, - li dic jo. - No s'entretingui.

"Ostres!!! - pensa el Carod - Ja me'ls guanyaré ben bé a pols, ja, tots aquests vots, i tant!!".

Doncs això també és part de les eleccions, amics meus!!!

-------------------------------------------

Visita La Stoa: www.lastoa.cat .

Comentaris

  • De quin poema parles, Teresa, bufona??[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 28-11-2006

    Em pots donar la direcció del poema on t'he dit la paraula "morir"? Així ho podrem aclarir, aquest dubte...

    Au, petons!!

  • estimat...[Ofensiu]

    en el poema que m'has comentat amablement no dic res " de morir", vols dir que no t'has confós de relat?

    una abraçada!

  • Gràcies pels comentaris.[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 14-11-2006

    Gràcies per posar comentaris, companys.

    Moltes salutacions!!

  • Polítics...[Ofensiu]
    qwark | 05-11-2006

    El teu relat m'ha recordat una anècdota que em va explicar un amic meu.

    Resulta que en un d'aquests partits o formacions satèl·lits de la política, es reunien un grup de joves amb assiduitat. Entre els seus costums estava el següent: de tant en tant un d'ells treia un manifest i el llegia en públic. Tothom estava obligat a callar i escoltar fins al final. No podies marxar, ni interrompre, ni fer qualsevol altre cosa, per molt avorrit que fos el discurs.

    Jo vaig suggerir que en la següent trobada, després de l'últim d'aquests discursos treiés la seva venjança d'una motxilla i es disposés a torturar-los llegint, de la A a la Z, la guia telefònica.

    Més que res, sóc partidari de tancar els cicles karmàtics.

l´Autor

Foto de perfil de Unicorn Gris

Unicorn Gris

143 Relats

321 Comentaris

161261 Lectures

Valoració de l'autor: 8.96

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles).

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Lletra_perenne_Wiki#Continguts_del_Cosmos_Perenne_en_la_web_Relats_en_Catal.C3.A0

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

Que vagi bé!!!