Osset de Peluix (55). La gesta de l'Armando.

Un relat de: Unicorn Gris

L'Armando passeja tranquilament per la ciutat, enfrascat en déu sap quins pensaments. Camina per un passeig per sota d'una balconada. En aquests moments, la tal Maika té ganes de respirar una mica l'aire fresc del mar, i s'apropa a la balconada des de dalt. Distreta i apressurada, no es fixa en un toll d'aigua, rellisca i fa un salt per sobre de la balconada!! S'hi agafa per molt poc per l'altre cantó i queda pengim-penjam en el buit. Però no pot tornar a escalar la barana, i crida auxili.

- Socors, que algú m'ajudi!! - Ella procura no mirar cap avall, intentant no pensar en que no durarà molt en aquesta precària situació.

La gent que hi ha al seu voltant, tement embolicar-se, no fa res. Excepte un que s'ho mira amb un resguard d'ira...

Finalment, la pobra noia no pot aguantar més i cau una altura de vint metres... ¡¡en braços de l'Armando, qui ja esperava per a ajudar-la!! La Maika es mira el seu salvador amb ulls d'admiració.

- Gràcies, moltes gràcies... ¡¡De no ser per tu!! T'ho haig d'agrair...

- No ha estat res, jo... M'ha indignat que aquesta colla de dropos (mira a la gent del voltant) no anessin a fer res, i he reaccionat.

- ¿Com t'ho puc agrair? Anem a un bar a prendre alguna cosa, que t'invito.

- ¡¡No, gràcies!! Ara estic pensant en una altra persona i...

- Per favor, per favor...

Així doncs, l'Armando i la Maika, vint minuts més tard, es troben en un bar. L'Armando, al principi reaci, li explica la seva dura vida amb els companys de colla, la relació frustrada amb la Miranda i el poc rumb que sembla portar la seva vida. En quan a la Maika, li explica vàries coses sobre la seva vida, entre elles que és una noia orfe sense família.

El jove d'estètica punk es sorpren de la mirada simpàtica que li té la seva nova amiga.

- Armando, aquest favor algun dia te l'haig de tornar. De no ser per tu, aquesta caiguda fàcilment m'hauria estat mortal. A partir d'ara, tu i jo som germans simbòlics. Considera'm la teva amiga vagis on vagis. Té, aquest és el meu telèfon. Si alguna vegada et veus en un problema greu, truca'm i miraré d'ajudar-te.

(Continuarà...).

Sigues benvingut a La Stoa: http://lastoa.cosmos-stoer.cat

Comentaris

 • Trobada accidentada[Ofensiu]
  Unaquimera | 17-01-2010 | Valoració: 10

  Caram amb l'Armando! D'això si que es pot dir "ser al lloc adient en el moment oportú", oi?

  De vegades, d'una casualitat mínima pot sorgir una bona amistat... així que suposo que, si tots dos ho desitgen, a partir d'aquesta trobada fortuïta i una mica accidentada, pot créixer una relació agradable tant per a ell com per a ella.
  És clar que per saber si arriba a passar, t'hauré de continuar llegint... cosa que faré amb molt de gust! Has aconseguit encuriosir-me per saber com continuarà aquesta història, de començament tan mogut, entre l'Armando i la Maika.

  De moment, mentre espero els nous relats, a tu t'envio una abraçada per celebrar l'Any Nou,
  Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de Unicorn Gris

Unicorn Gris

143 Relats

325 Comentaris

156522 Lectures

Valoració de l'autor: 8.74

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles).

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Lletra_perenne_Wiki#Continguts_del_Cosmos_Perenne_en_la_web_Relats_en_Catal.C3.A0

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

Que vagi bé!!!