Caos a la xarxa...

Un relat de: Gorwilya

Sabeu de què serveixen tantes noves tecnologies? Doncs per tornar-se més boig en aquest món, que avança a un nivell que amb prou feines pots atrapar... Agafem com exemple l'Internet, segur que a molts de vosaltres només us venen coses bones en la ment, doncs no, no és tot tan bonic com sembla. Ara us ho demostraré... Posem pel cas que vols enviar un mail. Que us penseu que s'envia a la primera? Que més voldria jo! Ahir mateix en vaig escriure un i quan vaig posar enviar a que no sabeu que va passar? Doncs que el correu no se li va acudir res més que mostrar-me un missatge que deia: "The server is too busy". Traduït al català, que el servidor s'avorria i va decidir que no enviava el mail, perquè així jo l'hagués de tornar a escriure. I això no és tot, que passa quan vols publicar un missatge en un fòrum? Més del mateix, només que canvien la frase. Llavors et diuen "No sé puede mostrar la pàgina" o " El codi del missatge no és el correcte"... I amb aquestes frases la única cosa que et volen dir és que el teu missatge no s'ha publicat i ja pots tornar-hi. Però com que es veu que aquests servidors sempre s'avorreixen et fan enviar el mateix missatge desenes de vegades, fins que n'acabes fart i ho engegues tot a fer punyetes. I després es quan arriben les protestes per part dels internautes, i tot perquè es pensen que passes de contestar-los en el fòrum. Perquè a veure, no els hi diràs que el servidor no et funcionava no? Això seria un desastre, o et tractarien d'ignorant o de mandrós que s'inventa qualsevol escusa. I quan intentes pujar una foto no vegis la que es monta en pocs moments. Mira que sembla una cosa senzilla eh? Però de fàcil no en té res, i més si l'ordinador decideix rebel·lar-se i anar en contra teva. Que com pot ser que l'ordinador prengui vida? Podeu agafar com exemple el meu. Que tu vols instal·lar-te un programa per pujar fotos a les web, doncs ell com que és tan mono et bloqueja la pàgina i vinga ja pots deixar córrer de descarregar-te'l. A no sé que se li tornin a creuar els cables i quan entres per enèsima vegada a la web te'l deixi descarregar. I llavors miraculosament veus que per fi has aconseguit pujar la foto que volies. I quan penses que tot ha anat bé, veus que estàs equivocat. Ja que l'ordinador t'ha pujat una foto que no volies o simplement t'ha canviat el nom que hi volies posar. I que has de fer? Tornar-ho a intentar.
I els xats o el msn què?La mateixa història... Quan estàs tranquil·lament parlant amb una persona al programa no sé li acut res més que tancar-se. I si resulta que estaves al msn parlant, ja pots començar a obrir totes les converses que tenies obertes i preguntar què t'estava dient. Això si és que es torna a obrir, perquè la majoria de vegades es col·lapse el servidor i ja pots esperar unes quantes hores per poder tornar a entrar. Ah, i quan alguna cosa decideix que el què estàs dient no arribi a l'altre persona? Llavors ja és un caos... Has d'anar repetint la mateixa frase una i altre vegada, fins que al final o el què deies acaba arribant o l'altre persona es pensa que passes d'ella i es desconnecta. I quan és el xat el què es desconnecta misteriosament, llavors ja l'hem liada. O és que algú recorda els nicks de totes les persones amb les que parlava? Segur que no... I després d'això segur que et tenen fixat com la persona que es desconnecta quan no li interessa el tema. Un món complicat el de xatejar...
En conclusió crec que això d'Internet és sinònim de San tornem-hi, perquè és impossible que les coses et surtin bé a la primera. Ell és feliç veient com fas les coses una i altre vegada, i quan poses cara d'emprenyat i et comença a sortir fum del cap, llavors ja veus com es comença a enfotre's de tu.


Comentaris

  • molt bo[Ofensiu]
    dragaroja | 26-05-2005 | Valoració: 10

    m'ha agradat molt, tens raó i el que has ficat del messenger fastidia molt jejej.
    una amnera irònica d emirar les noves tecnologies!!

l´Autor

Foto de perfil de Gorwilya

Gorwilya

38 Relats

191 Comentaris

79420 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Crec que aquest fragment em descriu:

"Sóc com un llibre obert amb les paraules de les pàgines mig esborrades pel pas del temps... ja pots anar llegint que amb aquestes poques paraules que han quedat intactes no en sortirà cap frase que tingui sentit, només frases sense solta ni volta, amb les que arribaràs a la conclusió que millor llençar el llibre i comprar-ne un de nou. Doncs si, aquest llibre sóc jo, un llibre que quan el treuen del seu medi perd tota la lògica i no s'entén què és el què et volia dir o expressar de bon principi."

Com que tots els autors posen els premis que han guanyat... a mi també m'ha fet gràcia fer-ho... :P
2005:
-Segon premi del XXVIII Certamen literàri del casal de l'Espluga de Francolí. Obra: "Passat ocult"
-Primer premi del V Certamen literàri Campdevànol modelitat de poesia. Obra: "On ets?"
-Accessit del VIII Certamen literàri de la Font morta de Tona. Poesia: "Vida fugisera"
-Accessit del VIII Certamen literàri de la Font de ferro de Tona. Obra: "La història mai explicada"



Per si algun/a relataire vol quelcom:
gorwilya@yahoo.es




R en Cadena

"La dragaroja em va encadenar i jo he passat la cadena a en Vicenç Ambrós i Besa i a la IluiN"

(descobreix què és "R en Cadena")