Avui he plorat.

Un relat de: Marina Prat Tapiz
Avui he tornat a plorar... però no he plorat per tu, ni pel passat, ni pel que podria haver estat.
Avui he plorat per creurem lo increible.
He plorat d'emoció i de felicitat, he plorat per tot el que em fas sentir, he plorat per tenir-te al costat i tot i que no crec amb deus ni res, avui demano a qui sigui, o al què sigui que no marxis mai del meu costat.
Saps?, m'agrada cada pam de tu, m'agrada aquell nas que tan odies, m'agrada com et queda el cabell encara que em diguis que vas despentinada, m'agrada el que tu en dius cuixam, m'agrada la teva panxa, el teu melic, m'agrada la teva olor... m'agrada el teu accent al parlar, i com obres els ulls com dues taronges quan no et pots creure el que estas veient, m'agrada com balles, com defenses el que és teu i com estimes la vida. M'agrada veure't de tan en tan, tot i que et veuria cada dia, m'agrada quan m'abrasses, i com jugues amb l'aigua de la dutxa, m'agrada quan em somrius perquè no saps què dir, i m'agraden els teus petons... ostres si m'agraden...
Saps que t'abrassaria, tancaria els ulls i deixaria passar la vida així si es a tu a qui m'agafo.
Perquè ara si que si... ara si que no puc demanar res més que tenir-te a prop.
El saber que tu hi ets, que em comprens i que m'ajudes, que m'estimes i que em cuides, saber que no marxaras, que t'importo, que em fas gran, i em fas petita, que em fas millor, que em fas feliç...
Avui he plorat... però he plorat per creurem lo increible...

Comentaris

  • Fantàstic[Ofensiu]
    mimí | 16-01-2012 | Valoració: 9

    M'ha agradat molt. Expresses molt bé els sentiments.

l´Autor

Foto de perfil de Marina Prat Tapiz

Marina Prat Tapiz

14 Relats

20 Comentaris

21641 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Bé doncs jo vaig néixer a un poblet petit que està al Bages que es diu Santa Maria d'Oló, l'any 93, i als sis anys varem venir a viure a ripoll, fins al dia d'avui.
Aqui vaig guanyar un 1r premi d'aqui a ripoll, que es diuen els premis Joan Triadú, i això em va animar i vaig començar escriure desde llavors, que deuria tenir uns...8 anys diria, mes tard vaig tornar a guanyar aquest premi, aquest cop en tercer lloc.
I a 3r d'ESO, desde l'institut varem participar al concurs de relats que organitza cada any la coca-cola, quedant en segon lloc de Catalunya (que com que el concurs era en castellà no he penjat el relat però algun dia el traduire i el penjare) Tot això m'ha anat animant a continuar escribint, i bé, m'he anat defensant com he pogut, així en petit format.
Sempre intento expressar les meves idees i el que penso, intentant fer reflexionar a les cuatre persones que per casualitat em llegeixin, i que pot ser entenguin la meva manera de veure el món. Sempre intento ser original i no enrotllarme gaire, ja que sóc una persona que m'agrada molt anar al grà. És molt possible que això faci que els meus escrits es quedin en idees però bé... només és una aficció que tinc i que m'agrada compartir.

Això és tot diria, esper-ho que us agradin els meus relats qui els llegiu i us agraire totes les propostes i comentaris que em feu per poder millorar.
Gràcies.