Avui fa un mes!

Un relat de: estel

Avui fa un mes!
Fa un mes que ens vam conèixer, que et vaig obrir el meu petit cor i el meu cap... fa un mes que t'escric i que vetllo per mi, per nosaltres, cada tarda.
Amb confiança i tendresa, expressant el que penso, em portes massa feina sovint... des que ens coneixem que vaig a dormir tard i tinc els ulls inflats, els dits em fan mal i tinc el pap buidat massa aviat. No hi ha dret, t'has quedat amb un tant per cent de mi que no et pertanyia... però al teu costat he crescut com a persona i he après, he rigut i no he pogut evitar una llagrimeta, m'has mostrat el costat més humà de l'individu, m'has fotut pallisses amb segons què que mai voldria haver escoltat o llegit... això de RC...

Comentaris

  • Endavant![Ofensiu]
    MoLi | 15-10-2005

    No se m' hauria pas acudit fer un homenatge a RC, però es evident que se'l mereix, perquè és una tasca molt bona, i penso que s'han de donar les gràcies a tots aquells que l'han creat i a tots aquells que hi participien!! és una proposta molt bona. Tots els que estem aquí tenim diferents motius per publicar, però n'hi ha un, que crec qeu es comú entre tots: la necessitat d'escriure per buidar el pap, per expressar allò qeu sentim!
    Endavant RC!
    MoLi

  • Porto més d'un any[Ofensiu]

    Porto una més d'un any i estic una mica com tu expresses que estàs ara. Realment la tasca de RC és molt bona i crec que a molts ens ha donat l'oportunitat de buidar el pap i l'oportunitat que algú ens llegeixi, que ja és molt. Una abraçada i endavant.