Artesania d'un Somni

Un relat de: Anna Simon

Ahir vespre et vaig agafar de la mà, volia dur-te al meu somni, però al tocar-la em vaig aturar per un moment.Volia assaborir el tacte dels teus dits, passejar-me pel seu anvers, pressionar suaument el teu palmell fins que les dues mans quedesin entrellaçades, em va agradar el teu tacte.
En veure que amb els meus dits podia donar forma al meu somni vaig intentar descubrir si tancant els ulls, les meves mans podien modelar-te. Vaig recordar el teu pijama, el teu pijama a ratlles i encara no sé perquè vaig pintar-lo així. En l'obscuritat del moment, les meves mans resseguien el teu front lentament , detenint-se en les teves parpelles. Al baixar, les mans arquejades vorejaven la pell de les teves galtes i al voler retrocedir amb tendresa cap als costats vaig topar amb uns flocs de cabell que et reposaven sobre les orelles, i si, vaig percebre que eren perlats pel seu tacte al caminar els meus dits entre una certa frondositat.
Em vaig apropar una mica més
Havia de recolzar les mans en les teves espatlles per situar-me en la penombra del somni, per no balancejar-me i caure, encara no volia despertar. Em vaig mirar les dues mans al cobrir la teva cara amb elles, la modelava completament en el meu pensament, però un brisa lleu i càlida em feia pessigolles en el palmell de la mà. Vaig seguir intuitivament el camí que conduïa el meu index fins aquell petit oreig termal i es va trobar amb uns llavis suaus i afectuosos que m'anaven obrint pas mentre el meu palpís els pincellava fins a les comissures. Podia comprobar que mentre aclucava els ulls vas ser tu qui va emmotllar la teva expresió entre les meves mans i al obrir-los la teva mirada va modelar el petó que els meus llavis dibuixaven sobre els teus.
Crec que et vaig somiar abans d'entrar en el meu somni.
Que va ser del pijama a ratllas?


Comentaris

  • Una pista...[Ofensiu]
    Regitzell | 23-07-2009

    Es fa difícil saber on pot ser un pijama desprès d'un petó com el que has dibuixat. A mi em va ser impossible trobar una petita peça violeta... encara que, segurament, van volar amb el "petit oreig termal".