amiga, com tú ningu

Un relat de: universbrillant
Tota una vida al meu costat, falten paraules per agrair-te tot el que has fet per a mí. Cada dia, segon a segon i mai m'has amollat de la mà, sempre m'has agafat i m'has ajudat a aixecar-me. Em compartit molts de somnriures, moltes llàgrimes també, però amb la teva companyia no s'han fet tan amarges. Em compartit instants bons i altres dolents, moments innolvidables i altres que intentam no recordar. Em compartit una vida, i això ja és el millor regal que ens podem fer cada any. Ens coneixem tant ja que amb una mirada ho podem dir tot, a vegades no fa falta parlar. Perque molt sovint, les persones parlen amb el cor. Tu li has donat color a la meva existència, has fet que el meu camí sigui més lleuger i fàcil. M'has fet feliç.
Com una mare que em dona consell, com un pare que em protegeix, tu has sabut fer-ho tot i de la millor manera. Tu m'has ensenyat que la vida, és més bonica amb un somnriure. Que cada dia és un nou dia i que em de deixar el passat, perque l'únic que ens queda és el present.
El futur? No sé que ens depara el futur. Deixarem que el temps ens apropi encara més, per així saber que el nostre amor és vertader. Que la amistad si es cuida, mai desapareix. Que una amiga si es sap trobar, és com un tresor que mai vols perdre, que sempre que el veus recordes que la vida sense aquella persona no té sentit. Gràcies per donar-me una part del teu cor i tenir-te en el meu per sempre. Perque les amigues de veritat mai s'obliden. Perque tú ets la millor persona que tenc i la que vull tenir sempre, a pesar dels obstacles i de les pedres que trobem al camí, sempre trobarem la manera de estar juntes.
Gràcies per una vida, per una vida juntes.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer