Així soc jo!

Un relat de: somnisdeboira

Voldria començar reflexionant sobre el meu pas de la infantesa a l'adolescència, i com he anat formant la meva persona, els meus ideals, el meu estil, etc...
Suposo que el fet de ser la petita de cinc germans, han sigut per mi una influència molt gran a l'hora de construir la meva persona. Tots ells des de ben petita m'han ensenyat molt: a compartir, a sentir-me activa i treballar per la societat, a disfrutar de les petites coses, dels detalls... això m'ha ajudat a anar-me formant des de la senzillesa. No em cal sortir cada setmana a la discoteca, beure cada setmana, per dir que he disfrutat; amb una guitarra enmig d'un bosc, acompanyada dels meus amics puc disfrutar molt més, i és que el què realment valoro és poder parlar, riure, compartir cada instant amb aquestes persones que tan m'estimo: els meus amics, els altres que m'han ajudat a caminar cap al què soc. He tingut la sort d'anar amb una colla on les edats eren molt diverses, alguns de la meva edat i d'altres més grans. Aquest fet m'ha ajudat a poder compartir aquest canvi que estava experimentant i alhora tenir un referent més gran que em guiava. D'ells n'he extret molt: les ganes de viure la vida de grup de joves de la parròquia, la confiança i el saber escoltar quan algú del meu costat està malament, i les ganes de riure i passar-ho bé quan els del meu voltant tenen ganes de passar-ho bé.
I l'últim factor que m'ha influenciat, i que encara que no ho sembli marca molt en la vida de cadascú és la música i la cultura. Des de ben petita m'he vist influenciada per tot el meu entorn per una vivència molt forta de la cultura catalana. Això m'ha fet, des de ben petita escoltar rock català i veure'm influenciada per l'estil que aquesta música comporta. Alhora també m'he vist influenciada per tot el què és cultura catalana pròpiament dita: les danses tradicionals d'arreu del país, els castellers, etc... Tot això m'ha fet que m'hagi influenciat en la meva manera de ser una estima molt especial pel meu país, i unes ganes de participar activament en la societat en la que visc, de contribuir, des del voluntariat, en les tasques necessàries perquè, ni que sigui una mínima ajuda, pugui aconseguir transformar el món en el que vivim, i les justícies que hi tenen lloc.
Així doncs, resumint totes aquestes influencies podria dir que em caracteritzo per un estil de persona activa, que m'agrada lluitar per la societat, contribuir a aconseguir una societat millor. No obstant sempre des d'un punt de vista senzill, des de la meva persona, tal i com sóc, vivint el dia a dia i trobant allò positiu dintre meu i els que m'envolten.
Ara bé, sé del cert que és un estil de vida una mica contrari als dies d'avui. Molts joves d'avui en dia defineixen el meu estil com a " persones rares". Això molts cops porta a qüestionar-te què és el què realment vols, si realment vas en contra la societat o pertanys a una " raça diferent ". Per sort però, de seguida hi pots trobar la resposta, no és gens difícil. En el món, en general, el jovent segueix un estil molt concret i generalitzat, per tan s'agafa com a model aquest tipus d'estil i es rebutgen altres estils, o es diu que són estils no tan acceptats, però el què no es té en compte és que el què importa no és l'estil que escullis de seguir en la teva vida, sinó el què realment ets. Així doncs amb aquesta resposta és amb la que arribo a la conclusió que no importa ser com soc ni el què digui a la gent; el què importa és que m'agradi tal com sóc i en disfruti.

Comentaris

  • Ostres...[Ofensiu]
    somnisdeboira | 16-06-2005

    Girasol! M'has deixat ben intrigada! M'agradaria saber qui ets... digam-ho!
    L'intriga em fa remoure el passat... pero no se trobar-te!

  • Quina sorpresa![Ofensiu]
    girasol | 16-06-2005

    Així ets tu... però et conec des de petita!... no sabia que escrivissis! ( si no et sap greu... no et diré qui o què sóc... potser algun dia se m'escapi!)
    un petó
    Girasol

l´Autor

somnisdeboira

11 Relats

30 Comentaris

15821 Lectures

Valoració de l'autor: 9.43

Biografia:
Deixa'm reflexar-me en la teva mirada... llavors et podré dir del cert qui sóc jo! Ara mateix sols sé que soc un ésser fràgil, un punt en l'univers...