Àfrica

Un relat de: Sibil·la

No sé com però, de sobte, anava vestida amb quatre plomalls, envoltada de dones de pell fosca, nues, amb quatre robes de vestit, cridant i mirant l'horitzó sec de la sabana mentre uns homes venien cavalcant. A mi em van posar un mocador al cap i em van dir que em tapés i em posés al llit, com si estigués dormint. Que si algú s'apropava olorant-me havia de tenir tota la serenitat de no accelerar el meu cor a cent vint pulsacions i estar ben tranquil·la perquè no em descobrissin. Al cap d'uns minuts passava el que elles, tan sàvies, havien vaticinat. Em sentia flairada per un home al qual no li havia vist mai la cara, que m'ensumava com si jo fos la seva presa i ell, un gos caçador.
Mentre això passava vaig decidir transportar-me a un altre món perquè la por m'havia inhabilitat la realitat i vaig començar a volar per damunt d'ells mentre purpurines de colors venien a cobrir-me per ser la més bonica del món. Quan la bèstia va decidir anar-se'n perquè la meva flaire no li havia despertat cap instint me'n vaig adonar que siguis on siguis, passis per la situació que passis, el més important és fer volar la fantasia, imaginar-se móns millors i intentar que el nostre s'hi assembli.

A tothom que pateix o ha patit.

Comentaris

  • Fugida[Ofensiu]
    Unaquimera | 16-04-2009 | Valoració: 10

    Començo per llegir el primer relat que has penjat enguany... quina alegria vaig tenir en veure que tornaves a publicar!

    M'he trobat amb un relat amb un punt de crítica i moments de forta tensió argumental, però al mateix temps un component'oníric que permet vies d'escapament davant una realitat gens agradable.
    Penso que potser t'agradaria llegir RITUAL, cosa que pots fer clicant damunt les lletres en color.

    Esperant tornar a saber de tu aviat, t'envio una abraçada de retrobament,
    Unaquimera

  • És un bon relat[Ofensiu]
    Melcior | 13-04-2009 | Valoració: 10

    Sibil-la , ja et llegiré poc a poc , d'entrada felicitat-te per haber tornat , gràcies .
    Endavant !

l´Autor

Foto de perfil de Sibil·la

Sibil·la

30 Relats

61 Comentaris

43402 Lectures

Valoració de l'autor: 9.59

Biografia:
IL·LUSTRACIÓ: DOLORS MARTÍNEZ

Què dir-vos de mi? Només que em sento com la Sibil·la de Cumas, condemnada a envellir eternament i, fruit d'això, a tenir plena consciència de tot. Enmig d'aquest univers complex, que és caos però també bellesa infinita, només em queda una ocpió: compartir els meus pensaments amb altres ànimes que no comprenen l'enigma del món i que, per això, s'expressen amb paraules.

Llibre publicat: "Efímer", Ed. El Toll, 2019.
Més a contes: http://365contes.blogspot.com/
Pàgina web: www.365tips.es/ca
Email de contacte: sibil.ladecumas@gmail.com