Cinc minuts, una vida

Un relat de: Sibil·la
"Llegint 'Tirant lo Blanch' o 'La Celestina', te n’adones de la força d'una mirada libidinosa".

Vaig trobar-me aquesta frase al Whatsapp, mentre la Lili estava en línia, i li vaig escriure:

-"Què m’has d’explicar ;)?".

Immediatament va començar a enregistrar un missatge de veu que deia:

- Haha! Com em coneixes! T’envio un mis de veu perquè aniré més ràpid. T’explico. L’altre dia vaig anar a un 'Speed Dating'. Saps què es? Cada 5 minuts parles amb un desconegut i, quan toca la campaneta, canvies. La mascareta només deixa veure els ulls i, ara més que mai, les mirades parlen...

- Bé, doncs, que vaig conèixer-lo a ELL, l’ELL en majúscules!!! Només seure davant meu vaig sentir una atracció fatal i, abans que li pogués dir res, em va donar un paperet en què havia escrit: “Percebo l’energia i els focs d’artifici que sentiria si t’obrissis”. Jo que ho vaig llegir, m’encantà la idea de saltar-nos les normes, no parlar i només intercanviar-nos mirades i missatges, i li vaig respondre: “Obrir-me”? No sabia si era un poeta pervertit o pervers, però disposava de tota la meva atenció.

- I la seva resposta, saps quina va ser? Fliparàs! Haha! “Vull beure de la teva deu quan em brolli per la boca”. Entre la seva declaració d’intencions cunilingüística i que em va tocar suaument la mà, vaig notar-me el tanga ben moll. I, després, “Ding!”, va sonar la campana.

Es va sentir un breu silenci que s’encadenà amb un segon missatge de veu:

- Perdona, que amb l’emoció s’havia tallat. Doncs, nena, que quan estava a punt de marxar del local, vaig agafar la jaqueta i a la butxaca hi vaig trobar un altre paperet on deia:

“No vull res efímer amb tu. Et proposo fer d’aquests cinc minuts, tota una vida”...

Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de Sibil·la

Sibil·la

30 Relats

61 Comentaris

43469 Lectures

Valoració de l'autor: 9.59

Biografia:
IL·LUSTRACIÓ: DOLORS MARTÍNEZ

Què dir-vos de mi? Només que em sento com la Sibil·la de Cumas, condemnada a envellir eternament i, fruit d'això, a tenir plena consciència de tot. Enmig d'aquest univers complex, que és caos però també bellesa infinita, només em queda una ocpió: compartir els meus pensaments amb altres ànimes que no comprenen l'enigma del món i que, per això, s'expressen amb paraules.

Llibre publicat: "Efímer", Ed. El Toll, 2019.
Més a contes: http://365contes.blogspot.com/
Pàgina web: www.365tips.es/ca
Email de contacte: sibil.ladecumas@gmail.com